Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Sabadell exposa a Barcelona la seva experiència en el projecte GEN–Y-City d’atracció i retenció de jove talent emprenedor

L’Ajuntament de Sabadell, com a integrant del projecte ‘GEN-Y City’ de xarxa URBACT, ha presentat aquesta setmana la seva experiència en el marc de la Jornada informativa URBACT: la convocatòria de xarxes de transferència de bones pràctiques organitzada per l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional de la Diputació de Barcelona.

GEN-Y City és una xarxa d’intercanvi de bones pràctiques formada per, entre d’altres, les ciutats de Bolonya (Itàlia), Coimbra (Portugal), Nantes (França), Wolverhampton (Regne Unit) o Kristiansand (Noruega), amb el lideratge de la ciutat de Poznan (Polònia). L’objectiu de la xarxa és compartir experiències pel que fa a l’atracció de jove talent emprenedor (del que es coneix com a ‘generació Y’, és a dir, menors de 35 anys) i, alhora, ha de servir com a element inspirador per dissenyar actuacions al territori que permetin reforçar la capacitat per retenir talent a la ciutat.

En el marc del projecte GEN-Y City la propera trobada de la xarxa es durà a terme a Kristiansand (Noruega) els dies 9 i 10 de novembre. El programa que es preveu desenvolupar en aquesta nova cita se centrará, entre d’altres aspectes, en la generació Y i les empreses de l’àmbit cultural i tecnològic i en la dinamització dels centres de les ciutats.

GEN-Y-City ha estat només un dels projectes exposats en el marc de la jornada celebrada el passat 24 d’octubre i que va reunir a Barcelona diferents municipis que participen en projectes finançats pel programa URBACT. Durant la jornada es va presentar també la nova convocatòria de subvenvions per a xarxes de transferència de bones pràctiques. URBACT és un programa europeu de cooperació territorial dedicat exclusivament als ens locals, que té per objectiu impulsar l’intercanvi de coneixement i bones pràctiques en l’àmbit del desenvolupament urbà sostenible.

+ INFO SOBRE LA JORNADA