Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

comerç21

Un Programa pilot promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEComerç amb l’objectiu de millorar el comerç de la província de Barcelona.

El programa està dirigit als comerços i serveis amb objectiu de millora de  l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona a través del suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

L’acció consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les empreses seleccionades : diagnosi de l’empresa, disseny d’un pla d’accions, execució i acompanyament.

Per participar en aquest programa, l’empresa ha d’omplir un full de sol·licitud que adjuntem i presentar-ho per correu electrònic a l’adreça,  info@comerc21.cat, o per correu postal al carrer Viladomat, 174. 08015 Barcelona.

La participació en l’acció té un cost per l’empresa beneficiària de 121 euros ( IVA inclòs) i que es farà efectiu un cop sigui seleccionada, la resta de l’import del cost de l’acció serà subvencionada per la Diputació de Barcelona i PIMEC.  

Al web de programa www.comerc21.cat trobareu tota la informació, així com,  el full d’inscripció per presentar la vostra candidatura. A més trobareu adjunt aquest correu el díptic divulgatiu del programa

El termini per presentar les candidatures finalitza el proper dia 21 de juliol de 2017.