Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

PARTICIPEM A LA FIRA ANUAL DE PROJECTES D’EMPRENEDORIA D’INFORMÀTICA DE L’INSTITUT SABADELL

El passat dijous dia 8 de juny es va celebrar la fira anual de projectes i el comiat de la promoció 2015 / 2017 dels cicles formatius d’informàtica que s'imparteixen a l'Institut Sabadell.

Des de Promoció Econòmica de Sabadell, en el marc dels convenis d’Incubació signats recentment amb diversos instituts de Sabadell (entre ells l’Institut Sabadell) hi vam participar, recollint informació dels 12 projectes finalistes i oferint i explicant els nostres serveis específics dels nostres vivers d’empreses: Centre d’Empreses Industrials CEI Can Roqueta i Centre de Promoció Empresarial CPE, així com d’emprenedoria en general.

LA FIRA ANUAL DE PROJECTES D’EMPRENEDORIA D’INFORMÀTICA DE L’INSTITUT SABADELLLA FIRA ANUAL DE PROJECTES D’EMPRENEDORIA D’INFORMÀTICA DE L’INSTITUT SABADELL
La tipologia de projectes participants va ser la següent: 

-Sistemes microinformàtics i xarxes

-Administració de sistemes informàtics i xarxes

-Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma

Durant l’acte va  tenir lloc l’entrega de premis als dos projectes més ben valorats i també  es van exposar els 12  projectes desenvolupats .

Hi van assistir nombrosos alumnes, representants d’empreses  , i de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell.

Alguns dels projectes finalistes ja han contactat amb Promoció Econòmica Sabadell interessant-se pels serveis que s’ofereixen des dels vivers.