Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Jornada presentació programa relleu pime

La jornada tindrà lloc el 4 d´octubre.L’empresa familiar a Catalunya representa un total del 66% i proporcionen un 57% del total d’ocupació i la seva facturació arriba al 55% del total. Concretament, segons estudis realitzats pel departament d’estudis de PIMEC, Barcelona té un 62,4% del total d’empreses., seguit de Lleida i Tarragona amb un 72% i 73% respectivament.

Són diversos els problemes que afecten a l’empresa familiar, les relacions de la família interfereixen greument en la definició de les estratègies i de la planificació empresarial. Tot i les relacions familiars un altre aspecte rellevant a tenir en consideració es sobre el RELLEU PIME que es produeix d’una forma poc planificada i a la llarga accentuen les interferències no nomes de les estratègies sinó de la pròpia gestió.
 
Es en aquest aspecte que considerem oportú donar una solució concreta i desenvolupar un procés professional en la successió de la família empresària.
 
En aquesta jornada presentarem el programa RELLEU PIME per convidar a totes aquelles empreses, que compleixin el perfil per poder participar.
 
Programa i inscripcions [aquí]