Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

SMARTIVE, LA PIME MÉS INNOVADORA D´EUROPA

Smartive, una start-up que desenvolupa plataformes intel·ligents per a millorar l’eficiència en la generació d’energia eòlica, ha guanyat el New Horizons de la European Enterprise Network.

Smartive ha resultat la primera finalista per la seva solució avançada de manteniment predictiu d’aerogeneradors a través de processament de dades en el núvol en temps real i a baix cost. El seu software ofereix accés senzill a informació generada pels aerogeneradors mitjançant dispositius intel·ligents com a smartphones i tablets.

Smartive, una start-up que desenvolupa plataformes intel·ligents per a millorar l’eficiència en la generació d’energia eòlica

El sabadellenc Jordi Cusidó, CEO i cofundador de Smartive va recollir el premi durant la European Enterprise Network Conference 2016 que es va celebrar entre els dies 14 i 16 de novembre a Bratislava, Eslovàquia. Durant la cerimònia, Jordi Cusidó va explicar que “en aquests temps de situació econòmica desfavorable, la única manera per a què la generació d’energia eòlica es pugui mantenir rendible és millorant l’eficiència dels processos de manteniment i funcionament, aquesta és precisament la solució que oferim".

Jordi Cusidó és també col·laborador de Promoció Econòmica de Sabadell per a l’assessorament i dinamització de projectes d’emprenedoria innovadors i de base tecnològica en el marc del Cafè Aventura, Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell.