Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

VOLS FER DE MENTOR/A A UN PROJECTE D´EMPRENEDORIA?

Youth Business

L´Ajuntament de Sabadell a través de Promoció Econòmica de Sabadell participa enguany en el programa de mentoring del Youth Business, Autoocupació i Diputació de Barcelona.

L´Esperit del programa consisteix a oferir un servei de mentoring amb l'objectiu d'acompanyar als joves emprenedors durant el procés d'engegada i de consolidació dels seus projectes empresarials.

El mentoring és prestat per empresaris/es i professionals amb experiència que comparteixen, en qualitat de voluntaris, el seu temps i la seva experiència amb els joves emprenedors/es que inicien la seva primera aventura empresarial.

El mentoring es basa a establir un espai de confiança que permet una anàlisi objectiva dels reptes als quals s'enfronta el nou negoci, enfortint les competències dels joves emprenedors/es i afavorint el seu desenvolupament personal i professional a partir de l'experiència dels mentors/es voluntaris/es.

Els mentors reben una formació de cinc hores a Diputació de Barcelona per tal de coneixer millor qué és el mentoring i de quins recursos disposen per dur a terme els mentoratges. Aquest darrer mes set empresaris de Sabadell han fet la formació i durant aquest mes de febrer se´ls assignarà amb projecte emprenedor amb qui treballar.

Adjuntem un video explicatiu del programa,

Si tens ganes de fer servir la teva experiència i ajudar a un projecte que comença   contacta amb sbdempresa@ajsabadell.cat