Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INVITACIÓ ACTE DE RECONEIXEMENT "EMPRESES AMB VÀLUA"

vàlua

L'acte de reconeixement es farà el proper dijous 10 de novembre a les 12:00 a l'auditori de Fira Sabadell, amb l'assistència de Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell; Josep Vidal, director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i Autoempresa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Eduard Navarro, regidor de Treball i Empresa; Joan B. Casas, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya i dels representants de les diferents entitats que conformen la plataforma.

Vàlua és el nom de la plataforma d'entitats del Tercer Sector Social de Sabadell que, amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell, treballen conjuntament pels drets, la igualtat d'oportunitats i la qualitat de vida de les persones en risc d'exclusió social. En formen part: Actuavallès, Andi, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Associació Ethos, Associació Juvenil Esquitx, Avan, Càritas, Centre Sara, Cerma, Cipo sccl, Creu Roja, Fundació Atendis, Fundació Ecom,  Fundació Main, Fundación Secretariado Gitano, Salut Mental Sabadell, SCAI i Xalest.

Empresa amb Vàlua

Una "Empresa amb Vàlua" és aquella empresa compromesa amb Sabadell i amb la seva ciutadania, que es preocupa del benestar del seu entorn i que s'implica  mitjançant la col·laboració amb les entitats de la ciutat, de moltes maneres possibles, però principalment contractant persones en situació de vulnerabilitat o en risc d'exclusió social i/o comprant productes i contractant serveis a les entitats Vàlua.

vàlua

La implicació el teixit empresarial és cabdal per assolir els objectius de Vàlua, d'avançar en la igualtat d'oportunitats i la inclusió social i laboral de totes aquestes persones. Per això s'ha impulsat conjuntament aquest distintiu, que atorga cadascuna de les entitats de la plataforma a les empreses amb les quals col·laboren estretament,  en reconeixement al seu compromís i implicació per assolir aquests objectius.

Catàleg de productes

El catàleg de productes i serveis Vàlua vol posar en valor la qualitat dels productes artesanals i dels serveis que les entitats membres ofereixen, així com facilitar un recurs útil a totes les organitzacions compromeses amb la igualtat d'oportunitats o que estan desenvolupant la seva estratègia de responsabilitat social.

La compra d'aquests productes i serveis professionals, a més de satisfer les necessitats de les empreses, els permet col·laborar amb el manteniment i la creació de llocs de treball de qualitat per a persones amb dificultats per accedir al mercat laboral, així com amb les entitats del tercer sector social de Sabadell.

Si esteu interessats en assistir-hi, envieu un correu a valua@ajsabadell.cat