Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INDÚSTRIA 4.0: LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL APLICADA A LA INDÚSTRIA

INDÚSTRIA 4.0: LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL APLICADA A LA INDÚSTRIA

SEAT , Idneo, Dormity i AyS aportaran les seves visions sobre l’impacte de la indústria 4.0 en els processos industrials i en la competitivitat de les empreses durant el Fòrum de Tecnologies i Innovació del 9 de novembre a Sabadell, dedicat a la Digitalització i els sistemes per a la fabricació intel·ligent.

Enguany, l’espai Conferència del Fòrum de Tecnologies i Innovació, organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB, i EURECAT, obrirà la jornada amb una introducció sobre la Indústria 4.0 i un debat de taula rodona que girarà al voltant d’aquest tema i la revolució que representa la transformació digital de la indústria amb la irrupció de noves tecnologies tan disruptives com la intel·ligència artificial, la producció additiva, o la robòtica, entre d’altres.

Quatre destacats professionals d’empreses tan punteres en la introducció de noves tecnologies en el món industrial com són SEAT, Idneo, Dormity i AyS, explicaran les seves experiències d’innovació i de transformació digital així com les oportunitats i reptes que representen. La conducció de la sessió correrà a càrrec de Joan L. Mas i Albaigès, Director Àrea Tecnologies Digitals d’Eurecat, el Centre Tecnològic de Catalunya.

empreses participants del Fòrum de Tecnologies i Innovació

La jornada continuarà amb un Marketplace, presentacions de noves solucions i aplicacions tecnològiques dels àmbits relacionats amb la indústria 4.0 i el Brokerage, rondes d’entrevistes entre empreses, agents d’innovació, centres de recerca i tecnològics, etc.

Inscripcions al següent link