Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

L´ECONOMIA SOCIAL I COOPERATIVA, SABADELL MUNICIPI COOPERATIU

La cooperativa és un model viable i transformador a l’hora d’emprendre, crear i fer créixer una empresa. Les seves característiques (centralitat en les persones, cooperació, arrelament al territori i compromís social) la fan especialment indicada en el context social i econòmic actual, ja que fa compatible l’efecte econòmic amb un impacte social positiu.

La Oficina d’Atenció a l’ Empresa i l’Autònom (OAEA) posa en valor l’economia social i cooperativa com a model empresarial estratègic i transformador de la realitat social de la ciutat i ofereix el seu suport mitjançant les següents accions:

  • Sensibilització per conèixer el model cooperatiu: sessions informatives a escoles, emprenedors i treballadors. Fires, trobades i esdeveniments de xarxa.
  • Suport a la creació de cooperatives: assessorament en el model empresarial, pla de negoci, tràmits d’obertura, fonts de finançament, informació en ajuts i subvencions.
  • Vivers de empresa: facilitats en la implantació del negoci oferint lloguer d’oficines, naus industrials i un espai d’incubació específic i gratuït per projectes de l’economia social.
  • Formació empresarial: cursos especialitzats en cooperativisme i creació d’empreses cooperatives impartits en col·laboració amb l’escola Aposta i la Federació de Cooperatives
  • Consolidació empresarial: suport i assessorament tècnic en les diferents àrees del negoci (econòmica, financera, mercat, operacions...). Mentoratge de les cooperatives de la ciutat.

Sol·liciteu assessorament individual a sbdempresa@ajsabadell.cat

Promoció Econòmica de Sabadell participa al programa Municipis Cooperatius de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i col·labora amb el programa de foment de l’economia social i cooperativa de la Generalitat de Catalunya Aracoop.