Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Seguim impulsant la Simbiosi Industrial als nostres polígons

Simbiosi Industrial

Lligant amb les diferents notícies publicades  els darrers mesos,en aquest mateix canal, aportem dues informacions recents:

En primer lloc, ja està disponible a youtube el vídeo titulat “Simbiosi Industrial, revaloritzem els recursos sobrants”on podrem escoltar els testimonis en primera persona de quatre empreses rellevants en el territori.

  • Antonio Patris, Director Tècnic d’Operacions d’Hipertin (Barberà del Vallès)
  • Jordi Vinyoles, Director de l’Àrea de Sanejament i Nous Usos d’Aigües Sabadell
  • Rafael Ylla, Conseller Delegat de l’Escorxador de Sabadell
  • David de los Santos, Director de Qualitat, Salut, Seguretat i Medi Ambient de Provital (Barberà del Vallès)

D´altra banda, el camí que ha seguit en les darreres setmanes l’exposició amb el mateix títol que va itinerant per les diferents empreses i espais de Sabadell i Barberà del Vallès:

  • A les oficines de l’Escorxador de Sabadell

Empreses Industrials Can Roqueta (Sabadell)

  • Al Centre d’Empreses Industrials Can Roqueta (Sabadell) durant la tertúlia-cafè titulada “Fes negoci...també a Sabadell” desenvolupada el passat 14 d’abril.

Centre de negocis Nodus Barberà

  • Al Centre de negocis Nodus Barberà el passat 19 de març durant la conferència sobre innovació empresarial a càrrec de franc Ponti.

Les properes accions s´aniràn comunicant també a través de Twitter amb el Hashtag #SimbiosiIndustrial. Si voleu acollir l´exposició a la vostra empresa podeu contactar amb Promoció Econòmica de Sabadell SL al mail sabadellempresa@ajsabadell.cat o trucant al Vapor Llonch 93.746.31.61.

Articles relacionats:

Inici de la itinerància de l´exposició de Simbiosi industrial

Exposició Itinerant sobre la Simbiosi Industrial