Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

CRONICA DE LA JORNADA "FES NEGOCI... TAMBÉ A SABADELL"

fes negoci també a sabadell

Ahir 35 empreses van participar a la  la Jornada "Fes negoci... també a Sabadell" al Centre D´Empreses Industrials de Can Roqueta. L´Objectiu de l'acte era que les empreses assistents tinguessin  l'oportunitat de conèixer i fer negoci amb empreses ubicades als polígons de Sabadell, empreses allotjades als dos vivers municipals, així com empreses que formen part de la Xarxa Onion. 

La Jornada que va començar a les 9 del matí i va tenir una durada de dues hores es va dividir en dues parts.

En primer lloc, i a l´Auditori del centre cadascú es va presentar davant la resta d´assitents.

 35 empreses van participar a la  la Jornada Fes negoci... també a Sabadell al Centre D´Empreses Industrials de Can Roqueta

Posteriorment, un cop fetes les presentacions, els assistents van passar al Hall del Centre de Negocis on es va dur a terme una degustació de Cafè cortesia de l´empresa Sabadellenca Cafés Pont.  Les diferents tipologies de cafè que es van degustar van ser acompanyades de "pastes" elaborades per l´alumnat de FPI pastisseria i Fleca.

Finalitzada la degustació de cafè a les taules es van iniciar interessants converses entre les empreses assistents que van fer que es complís l´objectiu de la jornada... Fer negoci!

degustació de Cafè cortesia de l´empresa Sabadellenca Cafés Pont

degustació de Cafè cortesia de l´empresa Sabadellenca Cafés Pont

Si vols assabentar-te dels propers esdeveniments que organitza l´Oficina d´Atenció a l´Empresa i l´Autònom de l´Ajuntament de Sabadell envian´s un mail a sbdempresa@ajsabadell.cat.