Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INSCRIPCIONS OBERTES PER AL CAFE AVENTURA-IV FORUM DE L´EMPRENEDORIA DE SABADELL

Cafè Aventura

Continua obert fins al dia 22 d'abril el periode d'inscripció al IV Fòrum del l´Emprenedoria de Sabadell. ElCafè Aventura tindrà lloc el proper 26 de maig al CEI Can Roqueta.

Si ets una persona emprenedora amb ganes d´obrir-te camí,  tens una idea de negoci trencadora o estàs desenvolupant un projecte innovador, encara pots inscriure´t al Cafè Aventura i presentar el teu projecte en el marc del IV Fòrum de l´Emprenedoria de Sabadell.

Si el teu projecte és un dels seleccionats, rebràs una Masterclass preparatòria de dues sessions teòrico-pràctiques en Elevator Pitch on podràs aprendre tècniques efectives de presentació a càrrec de l'expert i dinamitzador de fòrums, Jordi Mercader, fundador de Mercaconsult.

Inscriu-te al Cafè Aventura en 4 passos:

1. Llegeix les bases reguladores del Cafè Aventura 2016

2. Omple el següent Formulari 

3. Descarrega´t i complimenta el Resum Executiu. En funció de la teva situació descarrega el Model A o el Model B.

MODEL A:  Empreses amb una trajectoria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol.licitud, acreditable amb la documentació que cal aportar segons les bases.

MODEL B:  Per persones físiques emprenedores i/o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d´execució.

4. Per acabar el procès envia al mail sbdempresa@ajsabadell.cat el resum executiu complimentat juntament amb:

  • DNI i currículum dels integrants de l’equip promotor.
  • Model 036/037 (presentat a l’Agència Tributària) i/o alta en el Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) en cas d’empresa ja constituïda.
  • Qualsevol altra documentació sobre el projecte que el sol·licitant consideri d’interès per aquesta convocatòria (màxim dos documents en suport digital, amb una grandària màxima de 8 MB)

Per qualsevol dubte o aclariment pots contactar amb nosaltres a través del mail sbdempresa@ajsabadell.cat o trucant a l´Oficina d´Atenció a l´Empresa i l´Autonom de l´Ajuntament de Sabadell al 93.745.31.61

Aquesta acció s’executa en el marc del Projecte Innovador i Experimental de 2015 expedient IE-08/15 “Capacitació, inserció i innovació aplicades als sistemes industrials de Sabadell i entorn” i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals, així com per la Diputació de Barcelona en el marc del projecte “Impuls supralocal a l'emprenedoria i transferència tecnològica de la pime industrial”.