Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

CONVOCATÒRIA PREMIS EXCELÈNCIA ENERGÈTICA 2016

En l’edició 2016, s’afegeixen dues noves categories, la que correspon a "Actuació àmbit local" que vol reconèixer a les entitats d'àmbit local que hagin realitzat alguna actuació destacada en eficiència energètica al seu territori i la que corespon a "Actuació àmbit renvoació energètica d'edificis" per a empreses o entitats que hagin dut a terme una acció d'eficiència enrgètica o energies renovables als edifcis. 

Així, enguany els premis s’atorgaran en les modalitats següents:
 

a) Actuació. Empreses, entitats públiques i privades i ens locals que hagin dut a terme una instal·lació o actuació significativa en l’àmbit de l’estalvi, l’eficiència o la diversificació energètica, i/o de l’aprofitament de les energies renovables.

b) Sensibilització. Empreses, entitats públiques i privades i ens locals que s’hagin distingit per les seves actuacions de difusió i conscienciació en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables.

c) Internacionalització. Empreses, entitats públiques i privades i ens locals que hagin desenvolupat un projecte o actuació amb projecció internacional en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables.

d) Emprenedoria i ocupació. Empreses, entitats públiques i privades i ens locals que s’hagin distingit per dur a terme una actuació o projecte empresarial innovador en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables capaç de generar riquesa i llocs de treball per al territori.

e) Trajectòria. Empreses, entitats públiques i privades i ens locals que s’hagin distingit per la seva activitat continuada i de referència en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o la promoció de les energies renovables.

f) Actuació àmbit local. Ens locals que hagin realitzat alguna actuació destacada de millora en eficiència energètica en el seu àmbit.

g) Actuació àmbit renovació energètica d’edificis. Empreses, entitats públiques i privades i ens locals que s’hagin distingit per dur a terme una actuació destacada en l’àmbit de l’estalvi i l’eficiència energètica i/o les energies renovables en l’àmbit de la renovació energètica de l’edificació.