Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Una nova experiencia d´un jove emprenedor a l´Erasmus Joves emprenedors

Una nova experiencia d´un jove emprenedor a l´Erasmus Joves emprenedors

En Pablo ha anat perfilant el seu camí cap aquest objectiu participant en diversos certàmens i exhibicions de fotografia i ara es disposa a guanyar l’experiència empresarial que necessita fent una estada empresarial de 2 mesos a Holanda a través del programa Erasmus per Joves Emprenedors que ofereix el Vapor Llonch a través de Promoció Econòmica de Sabadell.

L’empresari d’acollida serà en Miquel González, un holandès amb família originària de Catalunya propietari de l’estudi de fotografia Miquel Gonzalez Photographie . Junts han dissenyat un pla de treball per tal de treure el màxim profit de l’estada: per una banda en Pablo col·laborarà en les sessions de fotografia i vídeo, com també donarà suport a l’activitat de media i marketing del propi estudi, elaborant els newletters i actualitzant les xarxes socials i la web. Per altra banda, l’empresari d’acollida analitzarà el pla de negoci d’en Pablo, compartirà els seus coneixements en política de preus, negociació amb els clients, col·laboració amb d’altres agències i elaboració d’un portfolio professional.

Els resultats que s’esperen són que en Pablo obtingui una visió clara  del seu negoci, millorar el nivell tècnic de la seva fotografia i aprendre a desenvolupar projectes fotogràfics complets.