Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

CONEIX L´EXPERIENCIA DE DOS EMPRENEDORS AL PROGRAMA ERASMUS FOR YOUNG ENTERPRENEURS

L’Stepan ha optat per fer una estada dividida en 15 setmanes que ha anat completat al llarg de tot el 2015, d’aquesta manera l’emprenedor ha pogut compaginar l’estada amb els compromisos i tasques de la seva pròpia empresa.

La col·laboració amb Altitude Adventure, empresa que es basa en oferir activitats de bicicleta de muntanya a l’estiu i tot tipus activitats d’esquí al hivern, es més que satisfactòria per a tots dos i genera una simbiosis perfecte. Aquest cas demostra un cop més la flexibilitat i la adaptabilitat del programa Erasmus for Young Entrepreneurs. 

Per altra banda, Sandra Bonillo és una altre jove emprenedora que està participant al programa Erasmus for Young Entrepreneurs. La Sandra, actualment a Colònia, Alemanya, farà una estada de 4 mesos. Està treballant en un projecte propi, el Rebuk, un producte revolucionari que es basa en incloure un dispositiu gravador i reproductor als llibres convencionals i que va participar en el premis “Cafè d’Aventura” de Sabadell celebrat enguany. 

Sandra Bonillo és una altre jove emprenedora que està participant al programa Erasmus for Young EntrepreneursERASMUS FOR YOUNG ENTERPRENEURS

La seva relació empresarial amb Tim Lagerpusch CEO de l’empresa alemanya SugarTrends, te com principal objectiu aprendre marketing online i e-comerç per poder portar endavant la creació de la seva pròpia empresa. Lagerpusch, per la seva part, compte amb la idees creatives i el coneixement d’idiomes de Sandra. , així com també amb el seu coneixement sobre la realitat del mercat espanyol , un mercat en que l’empresari d’acollida està interessat.