Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

CECILIA THAM, EMPRESARIA D´ACOLLIDA ENS EXPLICA EXPERIENCIA

L’emprenedora Cecilia Tham, fundadora de “Makers of Barcelona” i empresària d’acollida del programa Erasmus Emprenedors que gestiona el Vapor Llonch, explica la seva experiència en el BIZ Barcelona.

Makers of Barcelona (MOB) és una inciativa collaborativa formada per 120 talents creadors amb ganes d’emprendre. MOB és un espai coworking on es fan diferents esdeveniments i alhora actua d’agència creativa. L’empoderament i la creativitat de les persones són la seva raó de ser i és per això que han decidit participar en el programa Erasmus per Joves Emprenedors com a empresa d’acollida.

programa Erasmus per Joves Emprenedors com a empresa d’acollida

Actualment la Cecilia està acollint a l’Erdam Doumbè, un emprendor provinent de Bèlgica que està a punt de completar els últims retocs del seu projecte empresarial anomenat “Just Make Hit Group", una agència especialitzada en la comunicació digital, audiovisual i marketing focalitzada en la música urbana. Just Make Hit Group vol promoure valors socials com la diversitat cultural i pensament positiu entre els joves.

El projecte empresarial de l’Erdam encaixa perfectament amb la filosofia de MOB, nodrint d’aquesta manera a aquest espai de nous projectes. Alhora, l’emprenedor Erdam es beneficiarà de l’experiència en gestió empresarial de la Cecilia durant els 3 mesos que durarà l’estada.

Aprofitant la xerrada de la Cecilia Tham al Biz Barcelona, tècnics de Promoció Econòmica de Sabadell han pogut conèixer de primera mà el progrés de l’estada empresarial i com aquests dos emprenedors s’estan beneficiant del programa Erasmus per Joves Emprenedors.