Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Dinar xarxa Onion

El Vapor Llonch acull la conferència dels autors del llibre “He fracassat, i què?” de la mà de la xarxa empresarial OniOn

La Xarxa ONiON amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch concentra el proper dijous 13 de març dues noves activitats obertes a tothom per impulsar l’emprenedoria i la cooperació. El programa s’inicia amb la possibilitat d’assistir a un nou dinar de treball organitzat per la Xarxa OniOn per establir vincles de cooperació entre les empreses que  hi assisteixin a aquesta trobada. El dinar de networking tindrà lloc entre les dues i les quatre de la tarda a l’espai de l’Escola d’hostaleria Restaurant Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona , 208 bis).

A continuació tindrà  lloc la segona de les activitats proposades. Es tracta de la conferència dels  autors del llibre “He fracassat, i què?, André Vanyi-Robin i Audrey Damas. El llibre exposa la passió d'emprendre i com encaixar allò que no ha sortit com estava planejat. A partir d'una entrevista amb Audrey Damas, l'emprenedor André Vanyi-Robin explica com es va arruïnar dues vegades i com sempre ha renascut. André comparteix les seves vicissituds i pensaments en forma de reflexions, al costat dels aprenentatges que ha tret d'això. L’activitat està prevista entre 2/4 de cinc i 2/4 de set de la tarda al Vapor Llonch.

Les persones interessades en assistir poden escollir a quina activitat volen participar o bé si prefereixen inscriure’s al programa complert. El dinar té un cost de 12 euros per persona i la conferència és gratuïta. Per fer la inscripció cal adreçar un correu electrònic a info@xarxaonion.org indicant si s’assistirà a les dues activitats o només a una El termini d’inscripció romandrà obert fins 12 de març.

Xarxa OniOn

L'Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch col·labora amb ONiON, que va néixer com a entitat a finals de l'any 2009. El Vapor Llonch actua de dinamitzador per posar a disposició de les seves microempreses i pimes usuàries tota la informació de l'entitat per inscriure's o col·laborar amb ella. A més, es manté el suport de l'equip tècnic de gestió i, entre d'altres coses, cedeix els seus espais a la xarxa en el cas que necessitin fer alguna activitat. En aquests moments, l'Associació Xarxa ONiON compta amb 80 micropimes i obre la possibilitat a noves afiliacions. L'associació integra tots els empresaris que es dediquin principalment a donar serveis a les empreses i als particulars, sense excloure expressament els que es dediquin al sector industrial.

Les accions previstes per l’Associació contemplen un major treball en xarxa a partir del coneixement de les empreses entre elles i de la posada en comú d’objectius i interessos per a ser més competitius en un mercat exigent al qual els hi és difícil d'entrar de forma individual. Per impulsar la cooperació, l’associació aposta per eines de base tecnològica i en aquests moments disposa  web www.xarxaonion.org, d’un bloc http://xarxaonion.wordpress.com i té perfils oberts a xarxes com twitter: @XarxaOnion.