Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Fòrum d'inversió Tèxtil, Creació i Moda

 

Participa al Fòrum d’Inversió Tèxtil, Creació i Moda el proper 16 de desembre de 2014 a Manresa. Exposa el teu projecte sobre el sector tèxtil, creació o moda davant d’un auditori d’empresaris del sector.

Presenta la teva candidatura fins el 28 de novembre !

Busquem els millors projectes dins del sector tèxtil, creació o moda amb elevat potencial de creixement que busquin capital d’inversors privats.

Envia el resum executiu i el teu currículum a cedem@ajmanresa.cat
Si tens el pla de negoci, també ens el pots fer arribar.
Entre tots els projectes rebuts preseleccionarem els millors que participaran al Pitch Readiness del 5 de desembre en el qual presentaran el seu projecte. Posteriorment, el comitè avaluador  seleccionarà els 6 projectes que finalment participaran al Fòrum d’Inversió del proper 16 de desembre, que tindrà lloc a la Sala d’Actes del CEDEM. Palau Firal. (Polígon industrial Els Dolors. C/Castelladral, 5-7 de Manresa).

Més informació a www.tex4future.net

Aquest projecte està subvencionat pel SOC, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre EMO/280/2013, de 6 de novembre.

Organitza: