Imprimeix

Creació d'empresa pas a pas

 

CREA LA TEVA EMPRESA EN 48 HORES

Si necessites ajut per tramitar la creació de la teva empresa pots utilitzar els nostres PUNTS D'ATENCIÓ A L'EMPRENEDOR acreditats pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Les formes jurídiques que es poden acollir a aquest servei són les Societats de Responsabilitat Limitada (SL) (gestió, més la signatura notarial que si coincideixen el dia es pot crear en menys de 24 hores), i el de Treballador/a Autònom/a (l’Empresari Individual pot generar la seva alta de forma instantània o bé fer l’establiment de l’alta amb 3 mesos d’antelació). 

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i a l’Autònom/a de Sabadell (ctra. de Barcelona, 208 bis Vapor Llonch), el Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236) i el Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119) ja estan habilitats per oferir aquest recurs a les persones que ho sol·licitin.

 

QUÈ HAS DE FER PER SOL·LICITAR AQUEST SERVEI?

  

(*)  Documentació SL o SLNE / Documentació Treballador/a Autònom/a

 

TOTA LA INFORMACIÓ AL TEU ABAST EN UN CLIC

Des de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom t'oferim informació dels passos a seguir per tramitar la creació de qualsevol forma jurídica. Només t'has de descarregar el document pdf adjunt (menú lateral) corresponent a cada forma jurídica i de forma senzilla podràs conèixer quins són els tràmits i on has d'adreçar-te per fer realitat una idea de negoci. Si desitges conèixer més en detall les característiques de cadascuna d'aquestes formes jurídiques pot descarregar-te AQUÍ un esquema de les principals diferències entre unes i altres.