&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Subvencions per a la contractació de persones en atur de 30 any i més

El projecte 30 Plus del Servei d’Ocupació de Catalunya permet a les empreses rebre fins a 9.974,97 € per contractar persones en situació de desocupació de 30 anys i més. Les empreses que es vulguin acollir a aquestes bonificacions poden contactar per correu a sabadelltreball@ajsabadell.cat

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa la cinquena edició del Programa 30 Plus, precedida per l’èxit de les anteriors edicions. L’objectiu d’aquest programa és la inserció laboral de persones en situació de desocupació de 30 anys i més, proporcionant-los, entre altres recursos, la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. El programa permet rebre fins a un màxim de 9.974.97 € de subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per a la contractació d’aquestes persones durant el període mínim de 6 mesos i màxim de 9.

La quantia serà proporcional al tipus de jornada i a la durada del contracte que s’acordin. El termini per subscriure contractes s’inicia el 21 de novembre de 2020 fins al 22 d’abril de 2021 per a contractes amb subvenció màxima de 9 mesos i fins al 22 de juliol de 2021 si és per a 6 mesos. L’objectiu és que es puguin beneficiar fins a 120 persones. La Junta de Govern ha acceptat la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, per l’import de 510.690,89 € per executar aquest projecte.

En anteriors edicions, el programa ha afavorit la contractació de persones sense formació homologada, persones amb certificat de risc d’exclusió social, persones aturades de llarga durada, dones de més de 45 anys amb dificultats per conciliar vida familiar i laboral, entre d’altres.

Funcionament del 30 Plus

El primer pas d’aquest programa és detectar la necessitat de l’empresa i la descripció de la posició a cobrir, després es cerca la persona amb les competències adients. També L’Ajuntament de Sabadell s’encarregarà del reclutament i la preselecció i l’empresa decideix. Finalment es dissenya una formació complementària per millorar l’adequació al lloc de la persona a contractar. La formació està subvencionada a càrrec del programa (mínima 60 h), especialitzada i adaptada a les necessitats del lloc de treball.

Les empreses que es vulguin acollir a aquestes bonificacions podran comptar amb el suport necessari, assistència tècnica i assessorament durant tot el procés de col·laboració. Per rebre més informació es pot contactar a través de l’adreça electrònica sabadelltreball@ajsabadell.cat, el telèfon 93 7453161 o a les oficines del Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis). També està disponible el web sabadelltreball.cat.