&

Notícies

REEMPRESA SABADELL: Es busca inversor industrial per a entitat del món del disseny

Des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de Sabadell et donem suport i assessorament si tens interès en aquest anunci. Contacteu amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic si teniu interès en aquesta oferta.

Entitat destacada del món del disseny i línia de vestits de cerimònia per home i complements cerca inversor industrial, preferentment a nivell català. Un fabricant tèxtil que aporti la part de producció per fer sinèrgies amb la ja consolidada marca de disseny. Actualment es confecciona a Portugal a tres fàbriques especialitzades cadascuna en un producte determinat. Compten amb clients de primera línia i botiga de luxe. La venda a l’engròs es a tota Espanya, a més de Portugal i França. Distribució del local: taller de producció, estoc, magatzem, departament de compres, departament de disseny, departament d'accessoris, departament de vendes, departament d'arxiu de col·lecció i departament de comptabilitat. Actius: dos planxes industrials, circuit d'alumini, guies transportadores alumini, tres taules de treball, una màquina repassadora de les tares, metres de roba, nou prestatges per roba, un per roba acabada, calefacció, i tots els despatxos complerts.

Des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de Sabadell (OAEA) et donem suport i assessorament. Contacteu amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic si teniu interès en aquesta oferta que s’emmarca dins el programa REEMPRESA

REEMPRESA

Si tens interès a fer-te amb un negoci que ja estigui en funcionament, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) t'ofereix l'assessorament necessari per convertir-te en reemprenedor/a adquirint-ne un. Es pot obtenir informació completa de tots els negocis disponibles al cercador de Reempresa. Un reemprenedor/a és qui té el projecte de comprar una empresa o negoci que ja existeix. 

Podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa.