&

Notícies

INSCRIPCIÓ OBERTA: Programa Accelera el Creixement 9a edició especial post Covid-19

El període d’inscripcions a la novena edició del programa Accelera el Creixement està obert. Es tracta d'un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement sorgit de la col.laboració entre la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta per a les empreses del territori; el programa s’ha reorientat i adaptat a ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de només 50 empreses. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts.

El cost real del programa  està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i l’empresa només paga 500 euros + IVA.

El perfil d'empreses que es poden beneficiar són pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més (creades abans del 31/12/2015), amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer.

Per conèixer amb més detall l’Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest vídeos:

Les candidatures es podran presentar fins el 6 de juliol de 2020 per correu electrònic a l’Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom de Sabadell (sbdempresa@ajsabadell.cat) mitjançant el formulari d’inscripció que trobareu AQUÍ

SESSIONS INFORMATIVES 

Per a més informació també s'ofereixen sessions informatives online. Les dates previstes per aquestes sessions són: 

  • Divendres 12 de juny de 9.30-10.30 h
  • Divendres 19 de juny  de 12:00 a 13:00 h

Per particpar en aquestes sessions cal inscriure's AQUÍ. Per a més informació del programa, també podeu consultar el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb sbdempresa@ajsabadell.cat