&

Disponibilitat de sòl industrial i terciari

Per què triar Sabadell com a destí si volem instal·lar la nostra empresa o avançar en el nostre negoci?

 

 

Bonificacions/incentius per a la implantació. Consulta les bonificacions/incentius per a la implantació AQUÍ

Qualitat de vida i medi ambient. El municipi presenta factors favorables per viure-hi: accés a la vivenda, serveis propers: educatius, sanitaris, assistència a l’envelliment, serveis a la dependència,  xarxa de transport d’àmplia cobertura, comerç de proximitat, equipaments culturals i d’oci, a més d’un entorn natural (Riu Ripoll i rodal) que el converteixen en un municipi molt complert. 

 Informació sobre sòl industrial i terciari disponible: Facilitats d’accés i acompanyament a la informació sobre disponibilitat de sòl industrial i locals 

Promoció de la innovació. Sabadell és una ciutat amb una gran capacitat emprenedora i alt esperit innovador. Sabadell ha estat un motor impulsor de dos dels clústers més importants arreu: el de packaging alimentari i el de tecnologies mèdiques de Catalunya (per a més informació, consultar l’apartat Innovació, i Creació i consolidació empresarial.

Disponibilitat d’infraestructures: a 25 minuts de Barcelona per xarxes viàries de primera categoria com la C-58 i l’AP-7. Propera ampliació de la línia de ferrocarrils i tres estacions de RENFE rodalies. Línies de bus amb parades molt a prop de l’entrada als polígons (www.tus.es). Aeroport propi a la zona del PAE Sud-oest. Amb espais firals, vivers i espais de negoci (veure apartat CEI Can RoquetaViver i espais de negoci i Activitat firal).