&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Govern i agents socials arriben a un acord sobre els ERTOs i presenten nous ajuts

Mesures Covid: Govern i agents socials arriben a un acord sobre els ERTOs i presenten nous ajuts per a autònoms. Aquestes mesures econòmiques les podeu consultar en la nostra guia.

Pròrroga dels ERTOs per força major

  • S’estableix la pròrroga automàtica fins el 31 de gener de 2021 dels expedients de regulació temporal d’ocupació vigents, basats en l’art. 22 de Reial decret llei 8/2020, de 17 de març.
  • Es fixen dues modalitats noves d'ERTOs per impediment o limitacions a l'activitat amb alts percentatges d'exoneració de l'aportació empresarial a la Seguretat Social.

Nous ajuts a autònoms

S'estableix una nova prestació extraordinària per autònoms amb activitat suspesa del 50% de la base mínima de cotització; una nova prestació extraordinària per a autònoms exclosos de les anteriors prestacions i es prorroga de la prestació per cessament d'activitat.

Veure el detall al Decret o veure el detall al resum de mesures econòmiques