&

Notícies

INSCRIPCIÓ WEBINAR: “Repensem l’estratègia del nostre model de negoci post Covid-19”

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a organitza aquest webinar  el 15 de maig per donar suport a les empreses i persones  emprenedores. L’activitat requereix inscripció prèvia.

L’Ajuntament de Sabadell està impulsant diferents mesures amb l’objectiu de mitigar l’impacte econòmic derivat per la crisis de Covic-19 i donar suport a la ciutadania i al teixit empresarial i comercial de la ciutat. En aquesta línia, des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a (OAEA) es reforcen els canals telemàtics per ajudar als projectes emprenedors i a les empreses. Davant la incertesa del moment per a molts negocis, es proposa el seminari en línia Repensem l’estratègia del nostre model de negoci post Covid-19. La sessió, de caire participatiu, analitzarà la situació actual i el possible futur i ajudarà a identificar quins són els factors clau que cal potenciar per adaptar-se a la nova realitat. Es plantejaran accions a dur a terme a curt termini, aplicant-lo al propi projecte empresarial i compartint les preguntes i dubtes que puguin sorgir. Aquest “webinar” està previst per al dia 15 de maig, de 9 a 11 h. L’activitat requereix inscripció prèvia i el nombre de places és limitat. Qualsevol persona interessada a formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació ho pot fer al web sabadellempresa.cat.

Formació empresarial

L’activitat s’afegeix a la programació de formació empresarial de l’OAEA. Aquest mes ja s’ha fet un seminari web sobre Instagram i també s’ha previst, el 19, 20 i 21, un altre sobre els aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci. Els dies 1 i 3 de juny el torn serà pel seminari Vull ser autònom/a: què puc fer amb el certificat digital?. Entre els “webinars” ja programats està també el curs dels dies 8, 11, 15 i 18 de juny Ho estic fent bé? Els indicadors, clau de gestió de la pime o l'autònom.

Servei d’atenció a les empreses i persones emprenedores

D’altra banda, per resoldre dubtes en l’àmbit laboral, empresarial i econòmic s’ha organitzat un servei d’atenció municipal integrat per personal de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sabadell pertanyent principalment a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a i al Servei d’Orientació i Intermediació laboral. Les persones que vulguin adreçar les seves consultes tenen a la seva disposició el correu electrònic peconomica@ajsabadell.cat. En un termini inferior a 24 h (dies hàbils) seran atesos tots els correus que s’adrecin a aquesta bústia. D’altra banda, també s’ha habilitat el telèfon 618 31 66 16, en horari d’atenció de dilluns a divendres de 9 a 14 h. En paral·lel està a disposició de tothom el web sobre la covid-19 del Vapor Llonch i la guia-resum de mesures econòmiques per a persones amb contracte laboral i per a empreses i persones autònomes que s’actualitza de forma permanent.