&

Notícies

Inscripció oberta a OpenESDi, cursos monogràfics de disseny de curta durada

S'ha obert la inscripció al cicle de cursos intensius de disseny OpenESDi, amb cursos introductoris a programes com Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Cinema 4D o Unity 3D i d'altres d'il·lustració, disseny d'objectes de metall o de joies.

Es tracta d'una sèrie de 12 cursos de curta durada (menys de 20 hores) que giren al voltant de diferents especialitats del món del disseny i de la creativitat com són la moda, el producte, els audiovisuals o el disseny gràfic, entre d'altres.  Estan adreçats a persones que desitgen completar el seu perfil acadèmic o ampliar les seves competències professionals, estiguin o no relacionades directament amb el món del disseny. D'aquesta manera, l'Escola Superior de Disseny es posa a disposició de professions d'àmbit creatiu diverses per tal d'oferir-los una experiència educativa en una universitat de disseny de prestigi i perquè puguin fer xarxa entre si. 

El cicle està ideat per iniciar-se en el món del disseny, actualitzar o ampliar coneixements. Si bé no hi ha cap requisit de titulació per accedir-hi, alguns requereixen coneixements previs. En acabar el curs es farà lliurament d'un títol acreditatiu de les competències professionals adquirides.