&

Notícies

Participa en el Corporates & Startups Open Innovation Challenge per a startups

S'ha obert el termini de presentació de candidatures al Corporates & Startups Open Innovation Challenge at 4YFN2020 – ACCIÓ. La convocatòria està adreçada a startups i restarà oberta fins al 31 de gener.

Es tracta d'un programa impulsat per ACCIÓ que dona la possibilitat a empreses emergents de presentar les seves solucions als reptes presentats per 41 grans corporacions internacionals durant l’esdeveniment 4YFN, les quals busquen startups que solucionin els reptes que plantegen al Corporates & Startups Open Innovation Challenge. Empreses com BBVA, CEVT, SANOFI, GoHub, Repsol, MTS Startup Hub i Benteler participen en l’esdeveniment i es plantegen aconseguir-hi les solucions més disruptives. A tal efecte, ofereixen a les propostes guanyadores totes les seves capacitats per provar noves tecnologies i per utilitzar les seves infraestructures, tenir accés al mercat i, fins i tot, la possibilitat d'invertir en la mateixa startup.

Es pot disposar de més informació dels 41 reptes que les corporacions presenten clicant sobre aquest ENLLAÇ. La convocatòria està oberta a totes les startups interessades, no té cap cost de participació i es pot participar a tants reptes com es consideri oportú, si es compleixen les condicions del repte.

Funcionament

Les empreses emergents hauran de triar el repte que els pugui encaixar més, a partir de la seva experiència en el sector, inscriure-s'hi i presentar una solució innovadora. Per la seva banda, les 41 organitzacions triaran les empreses emergents que considerin que han aportat una solució més innovadora al repte plantejat i aquelles acceptades favorablement tindran l’opció de participar i presentar la seva solució innovadora al 4YFN Corporates and Startups Open Innovation event, els dies el 25 o el 26 de febrer de l'any 2020, a Barcelona.

No deixis perdre aquesta oportunitat de poder estar presentar en l’esdeveniment internacional de referència per a les startups!