&

Notícies

PIMEC ofereix la Jornada 'Ciberseguretat: les pimes, objectiu dels ciberdelinqüents'

PIMEC convida les empreses de Sabadell i la seva zona d'influència a la jornada gratuïta sobre ciberseguretat que tindrà lloc el proper dimarts 5 de novembre de 16 a 18 h a la seva seu de Sabadell (c. Vilarrúbias, 50, baixos).

L'organització de la jornada 'Ciberseguretat: les pimes, objectiu dels ciberdelinqüents' és una resposta a l'augment de delictes a la xarxa i ciberatacs que sovint tenen com a víctimes les empreses. PIMEC Sabadell ofereix aquest  acte per introduir les empreses i les persones assistents en el món de la ciberseguretat mitjançant una exposició planera, entenedora i entretinguda sobre ciberdelinqüència, i a través de casos pràctics, mostrant les vulnerabilitats a les quals estan sotmeses les empreses, per tal que descobreixin com poden i han de protegir-se. 

PROGRAMA

16 h Obertura de portes
16.15 h Benvinguda pel sr. Ramon Collell, del departament Tecnologia i Innovació de PIMEC
16.20 h Ponència 'La ciberseguretat, realitat o moda?', pel Sr. Raül Roca, professor de Ciberseguretat a la Universitat de Barcelona i CTO de Grail Security 
  Systems
17 h Ponència 'Exemples de ciberatacs a les pimes i com afrontar-los', pel sr. Raül Roca, professor de Ciberseguretat a la Universitat de Barcelona i CTO  
  de Grail Security Systems
17.40 h Ponència 'Com poden protegir-se les pimes?' (ponent pendent de confirmació)
18 h Cloenda

INSCRIPCIÓ

La jornada és gratuïta. Atès que té places limitades, es demana a les persones interessades que facin la seva inscripció al més aviat possible al següent ENLLAÇ.