&

Notícies

Oberta la convocatòria als Premis Dona TIC fins al 16 de setembre

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública ha obert la convocatòria a l’edició d’enguany dels Premis Dona TIC. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 16 de setembre. 

Aquesta és la cinquena convocatòria d’aquests premis, adreçats a totes les dones vinculades professionalment o acadèmicament a l’àmbit de les TIC, així com les empreses, els centres formatius o les institucions públiques o privades que hagin desenvolupat una iniciativa pròpia que valori el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.

Organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dins del pla Dona TIC, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur, promovent l’accés de les dones a l’àmbit tecnològic, incremenant-ne la presència, reconeixent-ne el paper essencial i, en definitiva, fomentant la participació de la dona en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.

Els Premis Dona TIC 2019 es lliuraran el Dia d’Ada Lovelace, el 8 d’octubre, i comptaran amb la col·laboració de Tertúlia Digital i l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Més informació clicant a l'enllaç