&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Nova subvenció de la Generalitat de Catalunya per a l'adquisició d'empreses

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha obert les subvencions al comerç 2019 en què s’inclou l’adquisició d’empreses en el Programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments.

Es subvencionarà fins al 50 % de la despesa documentada de compravenda del negoci, fins a un màxim de 5.000€ i sempre que la inversió mínima del projecte sigui de 2.000€. En queden excloses aquelles inversions que superin els 60.000€.

Una nova línia d'ajuts

La subvenció inclou una nova línia d'ajuts per a la nova implantació de comerços en locals buits, la millora dels establiments i la instal·lació de sistemes de “Click & Collect” (punts de recollida digitalitzats). Amb aquesta nova línia, el CCAM reitera el seu suport al comerç amb l’objectiu de donar resposta als grans reptes del comerç, generar models de negoci competitius i prestigiar el sector. L’objectiu d’aquests ajuts és dinamitzar el comerç mitjançant la recuperació de locals buits, la reforma d’establiments o parades de mercats municipals, així com la instal·lació de sistemes de recollida en els establiments. Els beneficiaris són les empreses de comerç, serveis, moda i artesania, i les parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

Tramitació

El període de sol·licitud és des del dia 8 de juliol del 2019 a 31 de desembre de 2019 o fins exhaurir el pressupost.

Al Punt d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a t'informarem de com tramitar la subvenció. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a l'edifici del Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis), al telèfon 93 745 31 61 o a l'adreça de correu electrònic sbdempresa@ajsabadell.cat.

Trobareu més informació al següent enllaç