&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Sabadell acollirà la primera jornada d’associacionisme del Vallès Occidental

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acollirà el proper 19 de juny la primera jornada d’associacionisme al Vallès Occidental, amb l’objectiu de dinamitzar i avançar en la competitivitat dels polígons industrials de la comarca.

La jornada pretén donar visibilitat a un dels agents imprescindibles per a la dinamització dels Polígons d’Activitat Econòmica, les associacions d’empreses i les entitats de gestió. L’objectiu serà el de reconèixer i donar visibilitat a aquestes associacions, tot facilitant l’intercanvi de bones pràctiques i compartint les necessitats existents.

A part dels representats de les entitats i associacions, la jornada està oberta al conjunt de teixit empresarial i al personal d’entitats públiques i privades que hi estiguin interessades. Per tal de formalitzar la seva presència, cal que s’inscriguin en el següent enllaç clicant AQUÍ.

Aquesta acció s’emmarca dins del Pacte per a la Reindustrialització, impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Rubí.