&

Notícies

Termini obert per a InnoCámaras, programa de suport a la innovació

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació d'Espanya, juntament amb la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona ​​han posat en marxa el Programa InnoCámaras.

El programa presta suport a la innovació, així com per a la concessió d'ajudes econòmiques a petites i mitjanes empreses i té com a objectiu principal contribuir a la millora de la competitivitat de les pimes, mitjançant la integració de la innovació en les seves estratègies empresarials com a eina competitiva clau per aconseguir un creixement econòmic sostingut. Amb aquesta finalitat, es posa a la seva disposició la possibilitat de desenvolupar Plans d'Implantació de Solucions innovadores, consistents en el desenvolupament d'un pla de sensibilització i suport tutoritzat.

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a participa en el programa prestant el seu suport a les pimes de Sabadell que s'hi presentin. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 28 de juny a les 12 hores o fins que s’esgoti la disponibilitat pressupostària.

Per a més informació, escriviu un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat