&

Notícies

L'OAEA serà al 'BIZBarcelona: posem els negocis a treballar' el 12 i 13 de juny

Els propers 12 i 13 de juny tindrà lloc el BIZBarcelona al Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, amb l'objectiu principal d'oferir solucions per a l'impuls d'empreses i de persones emprenedores. 

L'esdeveniment, organitzat per Barcelona Activa i promogut per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, compta amb un doble objectiu: ampliar l'abast territorial de la iniciativa i difondre l'activitat que realitzen els centres locals de serveis a les empreses de tota la demarcació. 

Entre les diferents activitats previstes per a empreses i persones emprenedores es comptarà amb un espai de difusió de les activitats i serveis dels Centres Locals de Serveis a les Empreses, la presentació de l'Informe Global Entrepreneurship Monitor - Catalunya, el lliurament dels III Premis Reempresa i un programa de ponències. 

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a de Sabadell serà present els dos dies en l'espai de difusió dels CLSE, a través del qual donarà a conèixer la seva oferta de vivers i centres de gestació i promoció empresarial. Per planificar la vostra visita de forma adequada podeu consultar tot el programa de ponències previstes i acreditar-vos gratuïtament al web BIZBarcelona fent servir el codi 34B578BD.

ACREDITACIÓ AMB CODI