&

Notícies

El Cafè Aventura: VII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell donarà suport amb 5.000 €

El Cafè Aventura: VII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell donarà suport amb 5.000 € entre la primera i segona candidatura classificada com a millor empresa i idea de negoci. El termini per optar als premis està obert fins el 14 maig. 

Amb el títol “Cafè Aventura: VII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell”  es presenta per setena vegada consecutiva a Sabadell un esdeveniment adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores. Aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament de Sabadell es desenvolupa amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona.

El Cafè d’Aventura tindrà lloc el proper 27 de juny al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119). Aquesta proposta està oberta a companyies a punt de néixer o ja constituïdes. En concret, aquesta activitat està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors  amb un alt potencial de creixement i amb un cert valor tecnològic. D’entre totes les candidatures inscrites es seleccionaran els 10 projectes o empreses per a que puguin presentar-se davant el públic assistent el propi dia de l’acte i alhora poder fer contactes rendibles per al futur.

Com a al·licient per a les persones que hi participin, poden optar a alguns dels premis de les dues categories d’aquest esdeveniment.  En concret, la categoria de Millor empresa  està adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud i a la categoria de Millor projecte empresarial s´hi poden presentar persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

L’empresa guanyadora de la categoria Millor Empresa serà premiada amb 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per treballar a un despatx en el Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta en la modalitat de coworking, més 10 hores d’assessorament individual a càrrec d’experts. La segona empresa classificada en aquesta categoria rebrà un premi de 1.000 euros i igualment assessorament individual a càrrec d’especialistes.

Pel que fa a la categoria Millor projecte empresarial hi haurà un premi per al projecte guanyador dotat 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per gaudir d’un espai d’incubació en aquest cas, al Centre de Negocis Nodus Barberà i 10 hores d’assessorament. La segona idea de negoci classificada en aquesta categoria rebrà un premi de 1.000 euros i itambé  assessorament a càrrec d’especialistes. El mateix dia del Cafè d’Aventura, a criteri de la Comissió Qualificadora es concediran tots aquests premis.

Inscripció oberta

La inscripció al Café d’Aventura està oberta fins el 14 de maig.  Mitjançant el web sabadellempresa.cat es poden consultar les bases dels premis i es pot omplir els formularis d’inscripció on line.. Per a més informació cal dirigir-se al Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona , 208 bis , Sabadell), al telèfon 93 745 31 61 o enviar un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat.