&

Notícies

Vols crear el teu web amb el domini .cat? Dimarts 12 de març, sessió informativa

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom de Sabadell organitza una sessió informativa impulsada per la Fundació.CAT sobre el projecte elteunegoci.cat dirigida a petits negocis que encara no disposin de lloc web i que desitgin incorporar-se al món digital. En aquesta sessió s'informarà dels avantatges del domini .cat i del servei que s'ofereix.

El paquet consisteix en un domini .cat, un lloc web (atractiu, intuïtiu, personalitzat, editable i accessible des de qualsevol dispositiu), un compte de correu electrònic i un servei d'acompanyament en l'edició del web. En una sessió posterior els interessats començaran a crear el seu nou web comercial. Al díptic informatiu trobareu informació més detallada.

El projecte elteunegoci.cat té com a principal objectiu ajudar petits negocis a guanyar visibilitat i a estar present també en l’entorn digital. El projecte compta amb la col·laboració de la Direcció General de Comerç i la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. La Fundació puntCAT és una entitat privada sense ànim de lucre ni filiació política que té com a objectius promoure la gestió i promoció del domini .cat, impulsar la identitat catalana i la normalització de l’ús del català en l’àmbit d’Internet i de les TIC i potenciar la societat de la informació catalanoparlant.

L'activitat tindrà lloc el al Centre de Promoció Empresarial (C. Tres Creus, 236, Sabadell) el dia 12 de març a les 10 h. Les persones interessades a assistir-hi han d'omplir el següent FORMULARI.