&

Notícies

Com formar part del programa Erasmus per a joves emprenedors/es

Si estàs emprenent o tens una idea de negoci i vols tenir l’oportunitat d’anar a fer una estada en una empresa de la Unió Europea, contacta amb nosaltres. El programa Erasmus per a joves emprenedors/es és un projecte d'intercanvi destinat a persones emprenedores i finançat per la UE. Des de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom i t'informarem de com fer-ho.

Aquesta setmana ha finalitzat la seva estada un dels darrers emprenedors que enguany han fet una estada a una empresa de la resta de la UE amb el suport financer de la Unió Europea.En Koldo va marxar a principis de juny carregat d’idees i il·lusió a Berlín per fer una estada a l´empresa Fresh Energy. Setmana rere setmana, en Koldo ens ha anat informant de les seves activitats dins l'equip. A l’empresa en Koldo ha participat en la proposta d´expansió de Fresh Energy a Espanya. El seu repte principal era començar pel País Basc i per això va iniciar contactes amb el Govern Basc.

La seva feina ha estat molt intensa, anàlisi sector i mercat, prospecció de situació actual, cerca de possible finançament Europeu, reunions amb interlocutors, etc. Passats 6 mesos li hem preguntat sobre com valora la seva experiència empresarial a Berlín i opina que ha estat “una gran experiència, ja que gràcies als coneixements adquirits estic muntant la meva pròpia empresa, que donarà servei a Fresh Energy facilitant la seva penetració en països fora d’Alemanya. Alhora finalitza la meva estada amb el programa Erasmus for young entepreneurs i l’equip de Fresh Energy m’han felicitat pel treball fet i m’han dit que això no és un adéu sinó un nou welcoming". En Koldo ha decidit doncs, quedar-se a emprendre a Berlín. Li desitgem molta sort!.

Si tens un projecte empresarial Si vols viure una experiència com en Koldo, contacta amb nosaltres i t'informarem de com fer-ho.

MÉS INFORMACIÓ