&

Notícies

Fòrum de Tecnologies i Innovació. Conferència sobre robòtica i impressió 3D

Fòrum de Tecnologies i Innovació inclourà la conferència "Tecnologies 4.0 aplicades a la indústria: robòtica i impressió 3D". La 6a edició del Fòrum es celebrarà el 15 de novembre al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta. Les persones interessades en assistir-hi a la conferència poden inscriure's fins el 12 de novembre.

El Fòrum de Tecnologies i Innovació es celebra per sisè any consecutiu es amb l’objectiu principal de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses, persones emprenedores i investigadores que vulguin establir contactes amb centres tecnològics i de recerca  o conèixer projectes innovadors i amb un alt component tecnològic.  En aquesta ocasió, el Fòrum es centrarà en les tecnologies avançades aplicades a maquinària i packaging.  L’activitat està organitzada pels Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració del Cluster Packaging i el Centre Tecnològic de Catalunya Eurecat i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

El programa del Fòrum es divideix en tres parts.

CONFERÈNCIA

En el marc de Fòrum tindrà lloc la conferència Tecnologies 4.0 aplicades a la indústria: robòtica i impressió 3D. IAM 3D HUB i STÄUBLI aportaran la seva visió sobre l’impacte de les tecnologies avançades aplicades a packaging i maquinària, i com afecten a la competitivitat empresarial, en una conferència moderada pel PACKAGING CLUSTER. L’assistència és lliure prèvia inscripció on line ABANS DEL 12 NOVEMBRE

MARKETPLACE

A continuació de la conferència tindrà  lloc el Marketplace. Un màxim de 20 participants tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte, o oferta de tecnologia  associada a un o diversos àmbits del Fòrum durant un màxim de 3 minuts davant els assistents. La inscripció ja està tancada per poder exposar en aquest denominat Marketplace on es donen a conèixer les tendències del sector.

BROKERAGE

Tot seguit després del Marketplace i d’un cafè networking que propiciarà els intercanvis informals de la jornada, tindrà lloc el Brokerage. En aquest espai,  empreses, grups de recerca, centres tecnològics, i altres professionals tindran l’oportunitat, de mantenir reunions bilaterals que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. Per participar en aquesta part de la jornada cal inscriure’s també prèviament ABANS DEL 6 DE NOVEMBRE.  El Brokerage parteix, per tant, d’una agenda de reunions concertada. L’any passat es van programar un total de 132 entrevistes bilaterals en aquest espai.

Per a més informació i es pot consultar el web https://foruminnova.sabadell.cat/