&

Notícies

Vine al Cafè Aventura, VI Fòrum de l'emprenedoria de Sabadell

El dia 23 de maig, els promotors i promotores dels 20 projectes seleccionats seran protagonistes d’aquesta VI Edició del Cafè Aventura, Fòrum de l´Emprenedoria a Sabadell adreçada a promoure l’emprenedoria, la innovació i els sistemes industrials.

Com en edicions anteriors, la jornada està organitzada pel departament de Treball i Empresa de l'ajuntament de Sabadell i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i el suport de la Diputació de Barcelona.

Els promotors/es dels projectes disposaràn de 3 minuts de temps per presentar la seva idea amb la tècnica elevator pitch.

Un cop fetes les 20 presentacions la jornada continuarà amb una pausa cafè i tot seguit amb una dinàmica pensada per a fer contactes, " Networking, el món és un mocador" conduïda per la Sra. Ana Vinyals, consultora en innovació, emprenedoria i lideratge a Siakara i professora associada al departament d’economia i empresa de la Universitat Pompeu Fabra.

Finalment i abans de l´entrega de premis als projectes guanyadors, es durà a terme la ponència “Protegeix els resultats de les teves idees, propietat intel·lectual i industrial” a càrrec del Sr. Jose Maria del Valle,  Director de Desenvolupament  de Negoci de Catalunya i Aragó de la firma Clarke, Modet & CO.

Finalment es donaràn a coneixer els noms dels projectes guanyadors de la sisena edició del Cafè Aventura.

Consulta i descarrega aquí el contingut de la jornada: Programa

Confirma aquí la teva assistència: Formulari d’assistència

On farem el Cafè Aventura - VI Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell

Al CENTRE D´EMPRESES INDUSTRIALS DE CAN ROQUETA.

Localització:

Avda. de Can Bordoll, 119
08202 SABADELL

Com arribar-hi