&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Vine al Cafè Aventura, VI Fòrum de l'emprenedoria de Sabadell

Cafè Aventura

El dia 23 de maig, els promotors i promotores dels 20 projectes seleccionats seran protagonistes d’aquesta VI Edició del Cafè Aventura, Fòrum de l´Emprenedoria a Sabadell adreçada a promoure l’emprenedoria, la innovació i els sistemes industrials.

Com en edicions anteriors, la jornada està organitzada pel departament de Treball i Empresa de l'ajuntament de Sabadell i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i el suport de la Diputació de Barcelona.

Els promotors/es dels projectes disposaràn de 3 minuts de temps per presentar la seva idea amb la tècnica elevator pitch.

Un cop fetes les 20 presentacions la jornada continuarà amb una pausa cafè i tot seguit amb una dinàmica pensada per a fer contactes, " Networking, el món és un mocador" conduïda per la Sra. Ana Vinyals, consultora en innovació, emprenedoria i lideratge a Siakara i professora associada al departament d’economia i empresa de la Universitat Pompeu Fabra.

Finalment i abans de l´entrega de premis als projectes guanyadors, es durà a terme la ponència “Protegeix els resultats de les teves idees, propietat intel·lectual i industrial” a càrrec del Sr. Jose Maria del Valle,  Director de Desenvolupament  de Negoci de Catalunya i Aragó de la firma Clarke, Modet & CO.

Finalment es donaràn a coneixer els noms dels projectes guanyadors de la sisena edició del Cafè Aventura.

Consulta i descarrega aquí el contingut de la jornada: Programa

Cafè Aventura - VI Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell

On farem el Cafè Aventura - VI Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell

Al CENTRE D´EMPRESES INDUSTRIALS DE CAN ROQUETA.

Localització:

Avda. de Can Bordoll, 119
08202 SABADELL

Com arribar-hi