&

Notícies

Inscripcions obertes per al Cafè Aventura - Fòrum de l'emprenedoria de Sabadell

Tens una idea de negoci trencadora?

Estàs desenvolupant un projecte innovador?

Presenta el teu projecte al Fòrum de l´emprenedoria de Sabadell el proper 23 de maig. Enguany amb dues categories, participa, presenta el teu projecte i emporta´t un dels premis!

Inscripcions obertes fins el 23 d´abril.

El proper dia 23 de maig es durà a terme al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta, el Cafè Aventura, Fòrum de l'emprenedoria de Sabadell, que aquest any celebra la seva sisena edició.

El Cafè d´Aventura comptarà amb dues categories: Empresa i projecte empresarial.

   Categoria de projectes empresarials:  s´hi poden presentar persones físiques emprenedores  i/o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

-   Categoria d’empresa: adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud.

FES LA INSCRIPCIÓ DE LA TEVA EMPRESA/PROJECTE AL CAFÈ AVENTURA EN TRES PASSOS:

(termini màxim per presentar-se 14 h del dia 23 d’abril de 2018)

1.Omple el següent formulari

 

2. Descarrega´t el resum executiu de la teva categoria (empresa/ projecte), i envia´l complimentat a sbdempresa@ajsabadell.cat

 

RESUM EXECUTIU PER CATEGORIA PROJECTE

RESUM EXECUTIU PER CATEGORIA EMPRESA

 

3. Envia'ns la següent documentació a sbdempresa@ajsabadell.cat

  1. Tant si estàs a la categoria d´empresa com a la de projecte: DNI i currículum de les persones integrants de l’equip promotor.
  2. Només per la categoria d´empresa: Model 036/037 (presentat a l’Agència Tributària) i/o alta en el Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) .
  3. Tant si estàs a la categoria d´empresa com a la de projecte: Qualsevol altra documentació sobre el projecte que la persona sol·licitant consideri d’interès per aquesta convocatòria (màxim dos documents en suport digital .Aquests documents tindran una grandària  màxima de 8 MB.

Un cop enviat contactarem amb tu per confirmar-te que ho hem rebut correctament.

Per qualsevol dubte o aclariment consulta´ns a sbdempresa@ajsabadell.cat

Pots consultar les Bases Reguladores al següent botó.