&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

Inscripcions obertes per al Cafè Aventura - Fòrum de l'emprenedoria de Sabadell

Cafè Aventura

Tens una idea de negoci trencadora?

Estàs desenvolupant un projecte innovador?

Presenta el teu projecte al Fòrum de l´emprenedoria de Sabadell el proper 23 de maig. Enguany amb dues categories, participa, presenta el teu projecte i emporta´t un dels premis!

Inscripcions obertes fins el 23 d´abril.

El proper dia 23 de maig es durà a terme al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta, el Cafè Aventura, Fòrum de l'emprenedoria de Sabadell, que aquest any celebra la seva sisena edició.

El Cafè d´Aventura comptarà amb dues categories: Empresa i projecte empresarial.

   Categoria de projectes empresarials:  s´hi poden presentar persones físiques emprenedores  i/o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.

-   Categoria d’empresa: adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud.

FES LA INSCRIPCIÓ DE LA TEVA EMPRESA/PROJECTE AL CAFÈ AVENTURA EN TRES PASSOS:

(termini màxim per presentar-se 14 h del dia 23 d’abril de 2018)

1.Omple el següent formulari

2. Descarrega´t el resum executiu de la teva categoria (empresa/ projecte), i envia´l complimentat a sbdempresa@ajsabadell.cat

RESUM EXECUTIU PER CATEGORIA PROJECTE

RESUM EXECUTIU PER CATEGORIA EMPRESA

 

3. Envia'ns la següent documentació a sbdempresa@ajsabadell.cat

  1. Tant si estàs a la categoria d´empresa com a la de projecte: DNI i currículum de les persones integrants de l’equip promotor.
  2. Només per la categoria d´empresa: Model 036/037 (presentat a l’Agència Tributària) i/o alta en el Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) .
  3. Tant si estàs a la categoria d´empresa com a la de projecte: Qualsevol altra documentació sobre el projecte que la persona sol·licitant consideri d’interès per aquesta convocatòria (màxim dos documents en suport digital .Aquests documents tindran una grandària  màxima de 8 MB.

Un cop enviat contactarem amb tu per confirmar-te que ho hem rebut correctament.

Per qualsevol dubte o aclariment consulta´ns a sbdempresa@ajsabadell.cat

Pots consultar les Bases Reguladores al següent botó.