&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Notícies

PRIMERA TROBADA DEL PROJECTE EUROPEU RELOS3

El regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament de Sabadell, Eduard Navarro, ha donat la benvinguda als participants del Projecte Europeu RELOS3, un projecte municipal sobre estratègies d’innovació en l’economia local. A la trobada, que ha tingut lloc aquest dimarts al Centre de Promoció Empresarial de Sabadell, han participat diferents socis que acompanyaran a Sabadell durant el procés.

El regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament de Sabadell, Eduard Navarro, ha donat la benvinguda als participants del Projecte Europeu RELOS3

El projecte de Relos 3 ha estat aprovat pel programa europeu Interreg Europe, finançat pels fons Feder, i és un dels dos únics liderats per municipis catalans. Ha estat dissenyat i liderat per l‘Ajuntament de Sabadell, i implicarà el treball conjunt entre diferents regions i ciutats europees especialitzades econòmicament en sectors similars als de Sabadell. El programa, a desenvolupar en quatre anys, rebrà una aportació del Feder de 380 mil euros.

Els socis són regions i ciutats que han decidit especialitzar-se en sectors similars als de Sabadell com són la indústria avançada i el disseny i les TICs aplicades a la indústria. El grup el formen set regions o ciutats: ciutat metropolitana de Bologna (Itàlia); regió de Wielkopolska (Polònia); Ciutat d’Emmen (Països Baixos);Ciutat de Tartu (Estònia); Regió Macedònia Oriental (Grècia); Agència de desenvolupament econòmic de Malta; i Sabadell, com a líder del projecte.