Imprimeix

DOS NOUS CASOS D'ÈXIT DEL PROGRAMA REEMPRESA A SABADELL

Aquesta setmana s'han signat al Centre d´Empreses Industrials (CEI Can Roqueta) dues noves cessions dins el programa Reempresa.

El programa Reempresa, impulsat per Diputació de Barcelona i CECOT, té com a missió la consecució d’un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores amb l'objectiu final de mantenir els negocis en funcionament.

Reempresa funciona a través d'una plataforma informàtica utilitzada pels tècnics dels diferents Ajuntaments amb l'objectiu de donar suport en tot el procés de compra-venda o cessió, des de la reunió inicial de coneixement de les parts (sense compromís), passant per la signatura de l'acord de confidencialitat, l'anàlisi de la informació, la negociació, i el tancament de l'operació.

Una característica fonamental de Reempresa és l'acompanyament del cedent al reemprenedor en tot el procés i durant el temps necessari, amb l'objectiu de donar continuïtat al negoci.

Es tracta, per tant, d'un projecte que ajuda tant a persones que volen vendre la seva empresa com a persones interessades a comprar una empresa en marxa, amb tots els avantatges que li pot suposar aquest fet.

L’Ajuntament de Sabadell és un referent del projecte  Reempresa, sent, en aquests moments, el centre local amb més casos d’èxit aconseguits.

En aquesta ocasió el primer cas d'èxit de Reempresa a Sabadell el protagonitzen  la Maria Rosa Vicente García que ha participat en el programa com a cedent de la seva parada herboristeria dietètica del mercat de Ripollet i la Luisa Fernanda Fernández García que és la reemprenedora que gràcies al programa reempresa donarà continuïtat a l'establiment.

L'Endemà la Isabel Roca Camacho de la Copisteria Roca signava la cessió del seu negoci al Luis Orriols Guiteras i Mercè Solé Jové.

Per a més informació sobre el programa pots adreçar-te al Vapor Llonch, o al mail sbdempresa@ajsabadell.cat