&

Notícies

CONEIX ESMASSHOPING, UNA EMPRESA ALLOTJADA AL CENTRE DE PROMOCIÓ EMPRESARIAL

El Centre de Promoció Empresarial, CPE, allotja Esmasshopping, una  Start-up tecnològica, nascuda a Sabadell, que ha creat la primera xarxa social de consum intel·ligent i solidari.

Al Centre de Promoció Empresarial (CPE) de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell hi trobem l´empresa Esmasshopping, es tracta d’una empresa creada l’any 2015 que des de l’inici  es troba allotjada al  centre i viver d’empreses.

Esmasshopping ha desenvolupat una una app que permet que els negocis guanyin visibilitat, més consumidors i la col·laboració amb projectes socials.

Es tracta de la primera Xarxa Social que informa a l´usuari dels descomptes en els productes o serveis que desitgi que existeixen al seu voltant. La iniciativa també té una vessant social ja que l´estalvi que s´aconsegueix en la compra es pot donar a l'organització sense ànim de lucre que l´usuari consideri.

Una empresa per tant, amb un alt component de sensibilitat respecte al consum solidari, ja que La xarxa connecta el comerç de proximitat i els clients amb les organitzacions sense ànim de lucre (ONL) per tal de beneficiar econòmicament els seus projectes solidaris i socials.

L’empresa, que actualment es troba en la etapa inicial, ha anat creixent des del primer moment, el que ha comportat un augment constant de plantilla i conseqüentment la necessitat d’espais més grans per poder dur a terme la seva activitat. El CPE , centre que disposa de despatxos i altres espais per a petites empreses  li ha proporcionat els espais adequats fins al moment actual, així com altres accions de suport especialment dirigides a empreses de recent creació.

És de destacar que Esmasshopping ha estat una de les empreses guanyadores dels premis del  “Cafè d’Aventura” de l’edició de 2016 , fòrum d’emprenedoria que organitza anualment Promoció Econòmica de Sabadell i que consisteix en una trobada anual amb agents d’innovació, empreses, i inversors, amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria.

Si tens una idea de negoci, un projecte o estàs en fase de crear la teva empresa, no dubtis en contactar amb Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell i t'informarem de tot allò en el que et podem ajudar.  sbdempresa@ajsabadell.cat