&

Notícies

VOLS FER DE MENTOR/A A UN PROJECTE D´EMPRENEDORIA?

L´Ajuntament de Sabadell a través de Promoció Econòmica de Sabadell participa enguany en el programa de mentoring del Youth Business, Autoocupació i Diputació de Barcelona.

L´Esperit del programa consisteix a oferir un servei de mentoring amb l'objectiu d'acompanyar als joves emprenedors durant el procés d'engegada i de consolidació dels seus projectes empresarials.

El mentoring és prestat per empresaris/es i professionals amb experiència que comparteixen, en qualitat de voluntaris, el seu temps i la seva experiència amb els joves emprenedors/es que inicien la seva primera aventura empresarial.

El mentoring es basa a establir un espai de confiança que permet una anàlisi objectiva dels reptes als quals s'enfronta el nou negoci, enfortint les competències dels joves emprenedors/es i afavorint el seu desenvolupament personal i professional a partir de l'experiència dels mentors/es voluntaris/es.

Els mentors reben una formació de cinc hores a Diputació de Barcelona per tal de coneixer millor qué és el mentoring i de quins recursos disposen per dur a terme els mentoratges. Aquest darrer mes set empresaris de Sabadell han fet la formació i durant aquest mes de febrer se´ls assignarà amb projecte emprenedor amb qui treballar.

Adjuntem un video explicatiu del programa,

 

 

 

Si tens ganes de fer servir la teva experiència i ajudar a un projecte que comença   contacta amb sbdempresa@ajsabadell.cat