&

Notícies

CRONICA DE LA JORNADA "FES NEGOCI... TAMBÉ A SABADELL"

Ahir 35 empreses van participar a la  la Jornada "Fes negoci... també a Sabadell" al Centre D´Empreses Industrials de Can Roqueta. L´Objectiu de l'acte era que les empreses assistents tinguessin  l'oportunitat de conèixer i fer negoci amb empreses ubicades als polígons de Sabadell, empreses allotjades als dos vivers municipals, així com empreses que formen part de la Xarxa Onion. 

La Jornada que va començar a les 9 del matí i va tenir una durada de dues hores es va dividir en dues parts.

En primer lloc, i a l´Auditori del centre cadascú es va presentar davant la resta d´assitents.

Posteriorment, un cop fetes les presentacions, els assistents van passar al Hall del Centre de Negocis on es va dur a terme una degustació de Cafè cortesia de l´empresa Sabadellenca Cafés Pont.  Les diferents tipologies de cafè que es van degustar van ser acompanyades de "pastes" elaborades per l´alumnat de FPI pastisseria i Fleca.

Finalitzada la degustació de cafè a les taules es van iniciar interessants converses entre les empreses assistents que van fer que es complís l´objectiu de la jornada... Fer negoci!

 
 
Si vols assabentar-te dels propers esdeveniments que organitza l´Oficina d´Atenció a l´Empresa i l´Autònom de l´Ajuntament de Sabadell envian´s un mail a sbdempresa@ajsabadell.cat.