&

Notícies

Una nova experiencia d´un jove emprenedor a l´Erasmus Joves emprenedors

En Pablo ha anat perfilant el seu camí cap aquest objectiu participant en diversos certàmens i exhibicions de fotografia i ara es disposa a guanyar l’experiència empresarial que necessita fent una estada empresarial de 2 mesos a Holanda a través del programa Erasmus per Joves Emprenedors que ofereix el Vapor Llonch a través de Promoció Econòmica de Sabadell.

L’empresari d’acollida serà en Miquel González, un holandès amb família originària de Catalunya propietari de l’estudi de fotografia Miquel Gonzalez Photographie . Junts han dissenyat un pla de treball per tal de treure el màxim profit de l’estada: per una banda en Pablo col·laborarà en les sessions de fotografia i vídeo, com també donarà suport a l’activitat de media i marketing del propi estudi, elaborant els newletters i actualitzant les xarxes socials i la web. Per altra banda, l’empresari d’acollida analitzarà el pla de negoci d’en Pablo, compartirà els seus coneixements en política de preus, negociació amb els clients, col·laboració amb d’altres agències i elaboració d’un portfolio professional.

Els resultats que s’esperen són que en Pablo obtingui una visió clara  del seu negoci, millorar el nivell tècnic de la seva fotografia i aprendre a desenvolupar projectes fotogràfics complets.