Imprimeix

Últims dies per inscriure’s als Itineraris d’Innovació Tecnològica

Molt bona acollida del projecte Itineraris d’Innovació Tecnològica en el qual un total de 12 empreses de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès aposten fort cap a la Innovació Tecnològica per ser més competitives.

Les empreses participants es podran beneficiar de l’assessorament d’EURECAT, centre tecnològic de Catalunya, a través d’uns itineraris que combinen sessions grupals i assessorament individualitzat “in situ” a l’empresa per part de consultors experts per avaluar les possibles oportunitats en l'àmbit del R+D+I.

L’objectiu és la detecció de necessitats d’innovació de les empreses per diferenciar-se i ser més competitives i proposar aquelles solucions més adequades en cada cas. Al final del projecte cada empresa participant disposarà d’una diagnosi  i proposta d’actuació en matèria d’introducció a la innovació i a la transferència tecnològica.

Vols donar un nou impuls a la teva pime industrial i creus que la innovació tecnològica et pot ajudar?

Has detectat una necessitat tecnològica a la teva empresa però no saps per on començar la cerca de la tecnologia més adient?

Ets dels que pensa que la innovació tecnològica també pot estar a l’abast de les pimes industrials?

Per segon any consecutiu els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès duen a terme aquest projecte de foment de la innovació a la PIME de la mà d’EURECAT.

 

Requisits de participació:

  • Petita o mitjana empresa industrial o de serveis industrials, ubicada a Sabadell, Sant Quirze del Vallès o Barberà del Vallès
  • Amb motivació i compromís de participació activa en les actuacions proposades 
  • Formalitzar el qüestionari d’inscripció al projecte
  • Dirigit a la persona responsable de gestionar la innovació i/o la implantació de la tecnologia en els productes i/o els processos a l’empresa

Les empreses interessades a participar en el projecte es poden emplenar aquest formulari

 

Per a més informació:

Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom

sbdempresa@ajsabadell.cat

937453161

DESCARREGA EL PDF

 

Aquesta acció s’executa en el marc del Projecte Innovador i Experimental de 2015 expedient IE-08/15 “Capacitació, inserció i innovació aplicades als sistemes industrials de Sabadell i entorn” i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals, així com per la Diputació de Barcelona en el marc del projecte “Impuls supralocal a l'emprenedoria i transferència tecnològica de la pime industrial”.