Imprimeix

Programa accelera el creixement 2017

ACCELERA EL CREIXEMENT”, és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement.

Aquest programa es porta a terme des de l'any 2012 amb 50 pimes per edició de la demarcació de Barcelona, proporcionant els serveis necessaris i incidint sobre aquells elements que són claus pel creixement, com poden ser, entre d'altres:

  • La Innovació
  • L'Equip Directiu
  • La Comercialització
  • El Desenvolupament de nous productes i serveis
  • La Internacionalització 

 

OBJECTIUS DEL PROGRAMA:

  • Proporcionar les eines necessàries per tal de portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors claus d’èxit per al creixement empresarial.
  • Estructurar un full de ruta per al creixement de l’empresa i contrastar-lo amb experts amb una dilatada experiència en el foment del creixement de projectes empresarials.
  • Proporcionar eines de suport per tal que els projectes de creixement es puguin materialitzar.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES AMB AQUEST FORMULARI

 

 

Imprimeix

ELS VIVERS MUNICIPALS ARRIBEN A UN NIVELL D´OCUPACIÓ DEL 85%

El Centre d'Empreses Industrials CEI Can Roqueta i el Centre de Promoció Empresarial CPE han arribat conjuntament a uns nivells d'ocupació del 85 %.

Entre els dos equipaments municipals hi ha allotjades actualment una cinquantena d'empreses. Ambdós centres han esdevingut referents per a l'activitat emprenedora i de treball empresarial en xarxa a la ciutat.

Imprimeix

CONEIX EL CONCURS PROGRAMA CRECE

Concurs organitzat per UnLtd Spain (Fundación Social Business) on es busquen projectes innovadors relacionats amb ciutats sostenibles i amb el sector de l’agroalimentació.

EL programa està adreçat a empreses jurídicament constituïdes entre el 1 de març de 2017 i el 1 de març de 2017.

Imprimeix

CONCURS EUROPEU INNOVACIÓ SOCIAL 2017

El Concurs Europeu sobre innovació social 2017 és un concurs organitzat per la Comissió Europea.

L’objectiu de la convocatòria és estimular el potencial de la innovació social per oferir solucions als reptes socials i impulsar el creixement inclusiu i sostenible arreu d’Europa.