Imprimeix

Últims dies per inscriure’s als Itineraris d’Innovació Tecnològica

Molt bona acollida del projecte Itineraris d’Innovació Tecnològica en el qual un total de 12 empreses de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès aposten fort cap a la Innovació Tecnològica per ser més competitives.

Les empreses participants es podran beneficiar de l’assessorament d’EURECAT, centre tecnològic de Catalunya, a través d’uns itineraris que combinen sessions grupals i assessorament individualitzat “in situ” a l’empresa per part de consultors experts per avaluar les possibles oportunitats en l'àmbit del R+D+I.

L’objectiu és la detecció de necessitats d’innovació de les empreses per diferenciar-se i ser més competitives i proposar aquelles solucions més adequades en cada cas. Al final del projecte cada empresa participant disposarà d’una diagnosi  i proposta d’actuació en matèria d’introducció a la innovació i a la transferència tecnològica.

Imprimeix

En marxa la nova sala de co-treball per a projectes d’economia social i cooperativa

Amb l’objectiu de fomentar les iniciatives socials, i en col·laboració amb la Xarxa d'Innovació Social del Vallès, l'Ajuntament de Sabadell ofereix a 4 dels projectes finalistes del 3er Concurs d´Idees Innovadores, la possibilitat d’utilitzar un espai de coworking de manera gratuïta durant 1 any al CEI Can Roqueta.

Els projectes seleccionats que ja han iniciat la seva activitat al centre són:

Luika SCCL– Serveis per a persones amb diversitat funcional. Promotor/a: L. Escabias

Swim Against_ Roba de bany ecològica. Promotor/a:  A. Serrano

Escola Gaudí_ Escola de construcció per a persones amb risc  d'exclusió social. Promotor/a: M. Abad

Arte Paliativo- Serveis d'acompanyament per a persones amb    malaties cròniques Promotor/a:  S. Fernández

Per veure més informació dels projectes i contactar-hi entreu al següent enllaç

El CEI (Centre d’Empreses Industrials) de Can Roqueta és un equipament municipal creat recentment amb l’objectiu de dinamitzar les empreses del polígon i contribuir a la implantació de petites empreses de nova creació, empreses en procés de consolidació i empreses consolidades.

 

Imprimeix

NOVA EDICIO PROGRAMA ACCELERA EL CREIXEMENT

El proper dia 4 de maig, es farà a Sabadell una sessió informativa sobre el programa Accelera el Creixement. Accelera el Creixement és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement.

Aquest programa es porta a terme des de l'any 2012 amb 50 pimes per edició de la demarcació de Barcelona, proporcionant els serveis necessaris i incidint sobre aquells elements que són claus pel creixement.