Imprimeix

NEIX UNA NOVA COOPERATIVA A SABADELL, SOLUCIONS GEOGRAFIQUES SCCL

Neix a Sabadell una nova Cooperativa, Solucions Geogràfiques SCCL. Fa tres anys que Solucions Geogràfiques treballa en l´àmbit de la geografia i ara els seus tres socis han decidit fer el pas i convertir-se en una Cooperativa de Treball associat.

Formada per tres socis, en Jose Ruiz, Geògraf,  Marc Vila, Geògraf, i Xavi Garcia, Biòleg i Ambientòleg, la seva activitat s´ha centrat fins ara en tres àrees,

  1. La GeoInformació, la importància de les dades amb una component territorial, ja siguin públiques o privades.
  2. La Consultoria Territorial, és a dir, projectes vinculats a mobilitat, planificació urbanística, gestió del territori, planejament, etc.
  3. Els Espais VAT, un inventari d’indrets abandonats i degradats del nostre territori on buscar sinergies per tal d’evitar el seu deteriorament i fomentar-ne projectes de recuperació.

Enguany i amb aquest nova empenta l´emrpesa vol abarcar dues noves àrees més:

4. Àrea de Medi Ambient, aprofitant l’experiència aportada per en Xavi, participant en projectes d’Estudis d’Impacte Ambiental, Documents Ambientals Estratègics, Informes de Sostenibilitat Ambiental, Estudis de Paisatge, etc.

5. Àrea de Serveis Didàctics i Formació, transmetent els seus coneixements i experiència en una plataforma de vídeo tutorials online.

De cara a 2017, l´empresa té en marxa diversos projectes dels quals destaquem el Cens d’empreses del districte de Nou Barris de Barcelona, i l’Assessorament en matèria de sistemes d’informació geogràfica i mobilitat en el projecte de SuperIlles de la ciutat de Barcelona.

Des de promoció Econòmica de Sabadell donem suport a la creació de noves cooperatives per ser un model econòmic transformador que emfatitza el compromís social així com una gestió interna democràtica i més igualitària.

Per rebre assessorament individual podeu contactar amb sbdempresa@ajsabadell.cat .

 

 

Imprimeix

INFOMENSUAL OCTUBRE 2016

 

Ja tenim disponible l´Infomesual del mes d´Octubre, fet per l´Observatori d´Economia Local del Vapor Llonch de Sabadell.

 

Imprimeix

NOUS SEMINARIS DE MILLORA DE COMPETÈNCIES PROFESSIONALS

Obert el període de sol·licitud per participar en el Seminaris de millora de competències professionals organitzats per Aracoop i impartits per l’escola de negocis Fundació Eada. 

Aquesta activitat va dirigida a persones amb responsabilitats directives d’empreses de l’economia social i cooperativa i pretén millorar la professionalització i les competències directives de les organitzacions. Contempla quatre mòduls:

La visió estratègica i model de negoci

El lideratge col·laboratiu

La comunicació eficaç en públic i amb grups d’interès

Pla d’aplicació dels aprenentatges adquirits a l’entitat.

Per a més informaci fer clic al següent enllaç.

Apunta’t al PRIMER SEMINARI abans del 30 de desembre, enviant la sol·licitud per participar-hi!