Imprimeix

CONCURS #COINNOVEMSABADELLL

L’Ajuntament de Sabadell convoca el concurs #CoinnovemSabadell, amb la voluntat de promoure la participació ciutadana i identificar, reconèixer i retenir el talent innovador del teixit socioeconòmic local i comarcal, en un àmbit temàtic portador d’oportunitats com és el desenvolupament urbà. Amb aquest concurs, l’Ajuntament de Sabadell té com a objectiu la detecció i recollida d’un conjunt valuós d’idees urbanes innovadores potencialment aplicables a la ciutat.

Imprimeix

CURS D’EMPRENEDORIA COOPERATIVA PER A DONES

Tots els dimecres, del 11 d'octubre al 13 de desembre, es realitzarà al Vapor Llonch una formació en emprenedoria cooperativa per dones de la ciutat de Sabadell.

El curs s’adreça a dones que vulguin conèixer la forma cooperativa, en perspectiva de gènere, com a via per desenvolupar un projecte empresarial. No és imprescindible que el tinguin ben definit.

Imprimeix

La DIBA es fa ressò dels avantatges d’implementar-se a Sabadell

El passat mes de Juliol la Diputació de Barcelona (DIBA), mitjançant el butlletí de Polígons d’Activitat Econòmica, es va fer ressò dels avantatges d’implementació a Sabadell. Actualment el municipi compta amb una oferta única de naus en trama urbana, fet que aporta un gran valor afegit a l’Empresa, així com un servei d’acompanyament d’implementació a la ciutat. D’altra banda, existeixen beneficis i bonificacions que poden generar avantatges competitius des del primer dia.