&

22 de Novembre, vine a la jornada per conéixer el programa + pime per Innovació a la petita i mitjana empresa

Ets una pime i tens una idea o un projecte innovador però... tens les eines per fer-ho? Vols conèixer què és la Indústria 4.0 i com iniciar-te en el camí cap a la fàbrica del futur?

L'Ajuntament de Sabadell a través de Promoció Econòmica de Sabadell, PIMEC i Eurecat et faciliten el coneixement i els recursos necessaris i posen la innovació a l’abast de les pimes a través del programa + PIME.

El programa +PIME, és una iniciativa d’Eurecat i PIMEC amb el suport de la Generalitat de Catalunya per tal d’ajudar la pime a desenvolupar processos d’innovació, com a clau per a la millora de la seva competitivitat i eficiència.

Beneficia’t de +PIME accedint a:

1.        DIAGNOSI TECNOLÒGICA: analitza l‘entorn competitiu, les competències i capacitats tecnològiques i els mercats potencials.

2.        APORTACIÓ PER PROJECTES D’INNOVACIÓ. +PiME farà aportacions de fins a un 50% dels projectes d’innovació seleccionats i realitzats amb Eurecat, amb una aportació màxima de 35.000€ per projecte i empresa.

3.        FORMACIÓ GRATUÏTA a les pimes per capacitar professionals del seu equip perquè puguin funcionar com a gestors de la innovació.

El dia 22 de novembre a les 9.30 al Centre d´Empreses Industrials de Can Roqueta farem una jornada explicativa del programa + pime.

PROGRAMA:

09:15 h Recepció dels assistents

09:30 h Benvinguda

Silvia Peralta, responsable del servei d'allotjament empresarial de l'Ajuntament de Sabadell

Josep Maria Catalán, president de PIMEC Vallès Occidental

09:45 h Presentació d’Eurecat i la Indústria 4.0

Xavi Catasús, Business Development manager del sector salut i esport - Eurecat

10:15 h Presentació + PIME  i exposició d’un cas real d’innovació tecnològica

Andreu Bru, director del departament de Tecnologia i innovació de PIMEC
Patricia Arcos, directora de +PiME “Centre d’excel·lència per a la innovació a la pime”, Eurecat

11:15 h Torn de preguntes

11:30 h Networking

Inscripcions al següent enllaç

 

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'autònom/a

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) neix l'any a 2009 a Sabadell per donar suport al teixit empresarial del territori i cobrir les necessitats tant de persones emprenedores, com de pimes, o d’empreses de major dimensió ja consolidades en el territori, que tenen necessitats diferents de les que pot tenir una empresa de nova creació.

L’Oficina pretén facilitar i millorar l’assessorament empresarial en aspectes laborals, fiscals, jurídics, comptables, accés a subvencions, expansió del negoci, introducció de la innovació en la gestió o processos de l’empresa i d'altres aspectes de desenvolupament de l'activitat. Així mateix s’assessorarà i facilitarà l’accés a eines per a la internacionalització i s’agilitaran els tràmits per les llicències i permisos per al desenvolupament de l’activitat, establint ponts de diàlegs amb altres entitats  o administracions.

Els mecanismes per articular aquesta oficina passa per la coordinació entre l’Ajuntament de Sabadell, Banc Sabadell, Caixa Sabadell, Cambra de Comerç de Sabadell, CIESC, PIMEC, sindicats CCOO, UGT i USOC.

L’Oficina ubicada físicament al Vapor Llonch parteix del Pacte per a la Millora de l’Ocupació i la Competitivitat validat pel Consell de Ciutat. Amb L’Oficina es reforça i complementa el suport al teixit empresarial del territori que ja està en funcionament per part de l’administració i entitats. En els darrers 5 anys hem assessorat 4.000 persones emprenedores i hem visitat 300 empreses. En els últims 3 anys 40 empreses s'han allotjat en els nostres espais municipals per a empreses.

Entitats i organismes col·laboradors

SOC, ACC10, DIBA, Catalunya Empren, Cambra Comerç, JCI, PRUAB, LEITAT, ESADE CREAPOLIS, Ara COOP, ACTE, ASCA, ASCAMM, BANC, CTAC, ESDI, ISP, LA CAIXA, SECOT, XARXA ONION, ROTARY CLUB, CECOT, PIMEC, CIESC, UAB.