&

Bicinity

Comerç electrònic de producte de proximitat que fa ús d’una distribució urbana sostenible, per mitjà de la cooperativa Eco-Lògic. A bicinity podràs comprar online producte fresc i de qualitat, obtindràs un tractament personalitzat, rebràs la comanda en tricicle elèctric i a més reciclaràs petits residus. bicinity és comprar de manera senzilla, ecològica i de qualitat a la teva botiga de tota la vida, en un clic.

DADES DE CONTACTE

Logic Synesis

Logic Synesis és una empresa especialitzada en solucions i serveis tecnològics digitals que té la missió d'acompanyar les empreses en els seus objectius, ajudant a incrementar el seu potencial, la competitivitat sectorial i l’eficiència operativa. 

Els nostres valors són el nostre principal aval de qualitat, entrega i satisfacció. Capital humà, compromís, cultura, talent i eficiència en són els principals.

Les solucions i serveis que oferim són:

 • Consultoria operacional i estratègica
 • Outsourcing de perfil especialitzats TI
 • Big/Smart Data
 • Mobilitat
 • Internet of Things (IoT)

DADES DE CONTACTE

Sampling Innovations

Sampling Innovations és una empresa pionera en el desenvolupament de mostres i productes monodosis dedicada a cerca contínua de solucions creatives i innovadores. 

DADES DE CONTACTE

 • Responsable: Mònica Lanao
 • Telèfon: 628 751 588 - 93 745 72 59
 • Web: http://sampling-innovations.com/?lang=es
 • Mail: mlanao@sampling-innovations.es

Modúlate Reformando

Modúlate Reformando es un sistema constructivo de casas prefabricadas, constituido por grandes muros de hormigón que se traban entre sí formando un puzzle. Una casa construida con el sistema MH, es una vivienda caracterizada por su solidez, belleza y economía. Comercializamos y construimos viviendas siempre apostando por un diseño actual y personalizado para cada cliente, la calidad en los acabados, la rapidez en la entrega de llaves (entre 4 y 6 meses desde obtener la licencia de obra) y todo ello con un precio muy atractivo para el cliente. 

DADES DE CONTACTE

 • Responsable: Ángel González Cava
 • Telèfon: 605 24 66 79
 • Web: https://www.modularhome.es/
 • Mail: cava@modularhome.es

Som Solidaris

Somsolidaris.org és un Projecte social sense ànim de lucre creat entre professionals de diferents sectors i en col-laboració amb la Fundación Create Your World.

Si tens una Pime, un Comerç, ets Autònom oemprenedor… unim esforços per AJUDAR–NOS entre tots?

Amb la suma de molts petits esforços, assolim grans reptes amb els que  potenciem l’economia social, impulsem la innovació tecnològica i transformació digital, millorem la formació personal del professional, a més creem sinèrgies empresarials i vincles socials.

DADES DE CONTACTE

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'autònom/a

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) neix l'any a 2009 a Sabadell per donar suport al teixit empresarial del territori i cobrir les necessitats tant de persones emprenedores, com de pimes, o d’empreses de major dimensió ja consolidades en el territori, que tenen necessitats diferents de les que pot tenir una empresa de nova creació.

L’Oficina pretén facilitar i millorar l’assessorament empresarial en aspectes laborals, fiscals, jurídics, comptables, accés a subvencions, expansió del negoci, introducció de la innovació en la gestió o processos de l’empresa i d'altres aspectes de desenvolupament de l'activitat. Així mateix s’assessorarà i facilitarà l’accés a eines per a la internacionalització i s’agilitaran els tràmits per les llicències i permisos per al desenvolupament de l’activitat, establint ponts de diàlegs amb altres entitats  o administracions.

Els mecanismes per articular aquesta oficina passa per la coordinació entre l’Ajuntament de Sabadell, Banc Sabadell, Caixa Sabadell, Cambra de Comerç de Sabadell, CIESC, PIMEC, sindicats CCOO, UGT i USOC.

L’Oficina ubicada físicament al Vapor Llonch parteix del Pacte per a la Millora de l’Ocupació i la Competitivitat validat pel Consell de Ciutat. Amb L’Oficina es reforça i complementa el suport al teixit empresarial del territori que ja està en funcionament per part de l’administració i entitats. En els darrers 5 anys hem assessorat 4.000 persones emprenedores i hem visitat 300 empreses. En els últims 3 anys 40 empreses s'han allotjat en els nostres espais municipals per a empreses.

Entitats i organismes col·laboradors

SOC, ACC10, DIBA, Catalunya Empren, Cambra Comerç, JCI, PRUAB, LEITAT, ESADE CREAPOLIS, Ara COOP, ACTE, ASCA, ASCAMM, BANC, CTAC, ESDI, ISP, LA CAIXA, SECOT, XARXA ONION, ROTARY CLUB, CECOT, PIMEC, CIESC, UAB.