&

Opinió sobre els Polígons de Sabadell

 

La Universitat Autònoma de Barcelona i la spin off Aslogic volen recollir què n’opineu de diverses qüestions del polígon de Sabadell en el que treballeu o teniu la vostra empresa, fent ús de les noves tecnologies. Les temàtiques que es proposen són qualsevol opinió referent a mobilitat, infraestructura o serveis. Per agrair la col·laboració entre les opinions recollides fins 9 de desembre s'ha sortejat un premi. La persona guanyadora ha estat Àlex Bria.

 

COM PODEU OPINAR?

Podeu escollir entre una d'aquestes opcions per deixar un comentari públic lliure sobre mobilitat, infraestructura o serveis del vostre polígon o respondre les enquestes que es proposin. Els comentaris han de seguir les pautes següents. Cal identificar el polígon: Polígon Industrial Can Roqueta: #canroqueta / Polígon Sud-Oest: #sudoest / Parc Industrial Riu Ripoll : #riuripoll / Gràcia Nord: #gnord / Gràcia Sud: #gsud / Polígon Industrial Can Feu: #canfeu /Sabadell Parc Empresarial: #spe. Cal identificar el perfil de l'usuari:  Directiu: #dr / Treballador: #tr / Proveïdor: #pr. A continuació és pot escriure el comentari o opinió. Exemple: No puc utilitzar el bus per arribar a la feina degut als horaris. Haurien d'adaptar-los a l'horari d'entrada i sortida dels treballadors. #canroqueta #tr.

 

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'autònom/a

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) neix l'any a 2009 a Sabadell per donar suport al teixit empresarial del territori i cobrir les necessitats tant de persones emprenedores, com de pimes, o d’empreses de major dimensió ja consolidades en el territori, que tenen necessitats diferents de les que pot tenir una empresa de nova creació.

L’Oficina pretén facilitar i millorar l’assessorament empresarial en aspectes laborals, fiscals, jurídics, comptables, accés a subvencions, expansió del negoci, introducció de la innovació en la gestió o processos de l’empresa i d'altres aspectes de desenvolupament de l'activitat. Així mateix s’assessorarà i facilitarà l’accés a eines per a la internacionalització i s’agilitaran els tràmits per les llicències i permisos per al desenvolupament de l’activitat, establint ponts de diàlegs amb altres entitats  o administracions.

Els mecanismes per articular aquesta oficina passa per la coordinació entre l’Ajuntament de Sabadell, Banc Sabadell, Caixa Sabadell, Cambra de Comerç de Sabadell, CIESC, PIMEC, sindicats CCOO, UGT i USOC.

L’Oficina ubicada físicament al Vapor Llonch parteix del Pacte per a la Millora de l’Ocupació i la Competitivitat validat pel Consell de Ciutat. Amb L’Oficina es reforça i complementa el suport al teixit empresarial del territori que ja està en funcionament per part de l’administració i entitats. En els darrers 5 anys hem assessorat 4.000 persones emprenedores i hem visitat 300 empreses. En els últims 3 anys 40 empreses s'han allotjat en els nostres espais municipals per a empreses.

Entitats i organismes col·laboradors

SOC, ACC10, DIBA, Catalunya Empren, Cambra Comerç, JCI, PRUAB, LEITAT, ESADE CREAPOLIS, Ara COOP, ACTE, ASCA, ASCAMM, BANC, CTAC, ESDI, ISP, LA CAIXA, SECOT, XARXA ONION, ROTARY CLUB, CECOT, PIMEC, CIESC, UAB.